"Στέλνουν" παίκτη από την Primera Division στην ΑΕΚ

Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η ΑΕΚ έκλεισε το deal με την Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο και ο Αργεντινό φορ συμφώνησε να έρθει στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά.

"Στέλνουν" παίκτη από την Primera Division στην ΑΕΚ

Λίγες μόλις ημέρες μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ και λίγες ώρες μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του στον πάγκο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-0), είδε το φως της δημοσιότητας το πρώτο όνομα ποδοσφαιριστή που φέρεται να απασχολεί μεταγραφικά την Ένωση.

"Στέλνουν" παίκτη από την Primera Division στην ΑΕΚ

Πρόκειται για τον Σέρχιο Αραούχο, με τον Ισπανό δημοσιογράφο Νολίτο Χιμένεθ να αναφέρει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός της Λας Πάλμας έχει συμφωνήσει να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και ότι σύμφωνα με δικές του πηγές έχει ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο συλλόγων για τη μετακίνηση του παίκτη από την Ισπανία στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος έρχεται στο προσκήνιο μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με την περίπτωση του Ντίας, έχει απασχολήσει και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους την Ένωση, με τον Αραούχο να φέρεται να είναι και τώρα ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και προσπαθούν να τον αποκτήσουν καθώς πληροί τις προδιαγραφές που έχουν θέσει.

"Στέλνουν" παίκτη από την Primera Division στην ΑΕΚ

Ταυτόχρονα όμως κρατούν μικρό καλάθι καθώς γνωρίζουν πως η περίπτωση αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού ο μεν παίκτης μιλάει και με άλλες ομάδες ενώ η Λας Πάλμας έχει και άλλες επιλογές για να τον δώσει.

Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014-15:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χιμένεθ: "Μέχρι... θανάτου με τους παίκτες που έχω"
Το SMS του Μοράις πριν τη νίκη επί του Αστέρα
Ουσία και θέαμα από την ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Χιμένεθ, 2-0 τον Αστέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK