Στη σουίτα με τους πρωταθλητές Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης!

Μία ημέρα αφότου πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με την Κ-15 του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης φιλοξένησε τους πρωταθλητές του "Δικεφάλου" σε σουίτα της Τούμπας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (PHOTO).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Διήμερο αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ! Το Σάββατο ο Γιώργος Σαββίδης ήταν στην Λάρισα και πανηγύρισε μαζί με την Κ-15 το πρωτάθλημα στην "AEL FC Arena" με την επικράτηση με 8-7 επί της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού στα πέναλτι.

Μία ημέρα αργότερα επέλεξε να δει το ματς της ανδρικής ομάδας με τον Παναιτωλικό για την 30η αγωνιστική της Super League από τη σουίτα της Τούμπας μαζί με τον πατέρα του, Ιβάν, δεν ήταν όμως μόνοι τους.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Καλεσμένοι ήταν και οι παίκτες της ομάδας Κ-15 που σήκωσε τον τίτλο, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter, όπου δείχνει τους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη (φορούσε μπλουζίτσα με τον αριθμό "1926", έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ) παρέα με τους "ασπρόμαυρους" πιτσιρικάδες.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας μάλιστα (3-1 το ημίχρονο υπέρ του ΠΑΟΚ) τόσο η ομάδα Κ-15 όσο και το Τμήμα Πάλης του "Δικεφάλου" γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό στην Τούμπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK