Στην Ελλάδα ο Χουλτ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (29/06) ο Σουηδός αμυντικός, Νίκλας Χουλτ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Στην Ελλάδα ο Χουλτ

Επί ελληνικού εδάφους από το απόγευμα της Τετάρτης (29/06) ο Νίκλας Χουλτ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έδωσαν τα χέρια με τη Νις, προσφέροντας 300.000 ευρώ, ενώ ο Χουλτ θα καρπωθεί 250.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Πλέον, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του είναι να περάσει απ' τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1990 στο Βάρναμο της Σουηδίας. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της γενέτειράς του, με την ομάδα σάλας της οποίας, μάλιστα, έφτασε στον τελικό του Maredial Cup το 2008, διοργάνωσης όπου αναδείχθηκε MVP.

Η νικήτρια του τελικού, Έλφσμποργκ, η οποία είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση της Allsvenskan την προηγούμενη σεζόν, πείστηκε για τις ικανότητες του 18χρονου παίκτη και τον υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ντεμπούτο έκανε την 1η Μαΐου του 2009 ως αλλαγή στο τέλος κόντρα στην Μπρομαποϊκάρνα. Τα πρώτα χρόνια έπαιρνε συμμετοχές κυρίως ως αλλαγή, μεταξύ άλλων και του Εμίρ Μπαϊράμι.

Από το 2011 παίρνει φανέλα βασικού και την επόμενη σεζόν κατακτά το πρωτάθλημα. Αποχωρεί το καλοκαίρι του 2014 με μεταγραφή για τη Νις έναντι 800.000 ευρώ συν 200.000 μπόνους, αναλαμβάνοντας θέση αμυντικού μέσου στο 4-2-3-1 του Κλοντ Πιελ.

Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος τεχνικός άλλαξε το σύστημα σε 4-3-1-2 και οδήγησε τη Νις στην 4η θέση της Ligue 1 και δύο βαθμούς μακριά από το Champions League, ωστόσο ο Χουλτ έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, αγωνιζόμενος, μάλιστα, ως αλλαγή σε θέση αριστερού μπακ.

Ο Σουηδός μετράει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της πατρίδας του από τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ έχει αγωνιστεί σε κ-17, κ-19 και κ-21.

Ο Χουλτ στο πρωτάθλημα

Στην Ελλάδα ο Χουλτ

Ο Χουλτ στο κύπελλο

Στην Ελλάδα ο Χουλτ

Ο Χουλτ στην Ευρώπη

Στην Ελλάδα ο Χουλτ

Ο Χουλτ στην εθνική Σουηδίας

Στην Ελλάδα ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ εν δράσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Έκλεισε" Χουλτ ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK