Στην ΠΑΕ ο Διούδης, έκλεισε για 3 χρόνια!

Ραντεβού του Καρυπίδη και του 24χρονου γκολκίπερ το πρωί της Τρίτης (25/7) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλήρης συμφωνία σε όλα για τη μεταγραφή του. Το ποσό των 150.000 ευρώ θα πάρει ο Άρης, στις 100.000 ευρώ ετησίως ξεκινούν οι απολαβές του Διούδη. Τα (νέα) δεδομένα για τον Στιλ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Στην ΠΑΕ ο Διούδης, έκλεισε για 3 χρόνια!
dioudis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2020 θα πρέπει να θεωρείται κατά 99,9% πλέον ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος θα ξανασμίξει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μετά την κοινή θητεία τους τον Πανιώνιο πριν από δύο χρόνια.

Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (25/7), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι, προκειμένου να «σφραγίσει» την προφορική συμφωνία του με τους «πράσινους» για την πώληση του 8 φορές διεθνή με την Ελπίδων, 24χρονου γκολκίπερ. Περίπου 45 λεπτά αργότερα, τον ακολούθησε και ο Ελληνας πορτιέρε, ο οποίος επίσης έδωσε τα… χέρια με τους «πράσινους» για 3ετές συμβόλαιο, «σφραγίζοντας» με προσύμφωνο τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό έως το 2020.

Οι πληροφορίες του Contra.grαναφέρουν πως ο Άρης θα λάβει το ποσό των 150.000 ευρώ για την απόκτηση του Διούδη, ενώ οι απολαβές του Έλληνα άσου θα ξεκινούν απ’ τις 100.000 ευρώ το χρόνο και θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενες ( μαζί με τα μπόνους).

Η βασική… εκκρεμότητα για να ανακοινωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του Ελληνα γκολκίπερ έχει να κάνει με μία τελική συζήτηση που θα πρέπει να γίνει ανάμεσα στον Άρη καιτη Μπριζ, καθώς η βελγική ομάδα έχει κρατήσει ένα ποσοστό 35% επί των δικαιωμάτων του 24χρονου γκολκίπερ και οι Θεσσαλονικείς ( κι εν προκειμένω ο Καρυπίδης) θέλουν να έχουν το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος.

Δεν αποκλείεται πάντως, εφόσον επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα να ενταχθεί ο παίκτης άμεσα ( ίσως κι εντός της εβδομάδας) στις προπονήσεις των «πράσινων», θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σε ότι αφορά τώρα τον Στιλ, οι ατζέντηδες του Άγγλου πορτιέρε είναι σε επαφές με ομάδες της αγγλικήςChampionship, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του. Είναι πιθανό πάντως, ακόμη κι αν δεν αποχωρήσει άμεσα -λύοντας το συμβόλαιό του- ο 33χρονος γκολκίπερ να βρεθεί να έχει για ένα διάστημα ο Παναθηναϊκός τέσσερις γκολκίπερ στο ρόστερ του (Βλαχοδήμο, Διούδη, Κότσαρη, Στιλ), μέχρις ότου «χαιρετίσει» ο Αγγλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK