Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Σισοκό

Στην Αθήνα έφτασε το βράδυ της Τρίτης ο Ιμπραήμ Σισοκό, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Την Τετάρτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ενοχλημένος με την πρόταση μείωσης ο Κώστας Κατσουράνης, όλα καλά με τον Μπουμσόνγκ.

Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Σισοκό

Ο Ιμπραήμ Σισοκό βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (3/7) στην Αθήνα και την Τετάρτη (4/7) αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά τις 9.00μ.μ. προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος η πτήση από τις Βρυξέλλες που μετέφερε στην Αθήνα το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Ιμπραήμ Σισοκό.

Ο Ιβοριανός άσος έφτασε μαζί με τον ατζέντη του Σουλεϊμάν Σισέ και στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Στράτος Σωπήλης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ. Ο Σισοκό κατευθύνθηκε απευθείας στο ξενοδοχείο καθώς την Τετάρτη το πρωί θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της Βόλφσμπουργκ, ο Φέλιξ Μάγκατ είχε αποκαλύψει τη συμφωνία παραχώρησης του παίκτη στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού.

Μέλος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έγινε μέλος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και την ενίσχυσε με 1.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Πορτογάλος προπονητής υπογράφοντας τις σχετικές αιτήσεις της εγγραφής του στο σωματείο και καταθέτοντας 1.000 ευρώ σε λογαριασμό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK