Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ για τον ύποπτο αγώνα

Η ΕΠΟ επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε φάκελο από την UEFA σχετικά με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) για την 12η αγωνιστική της Super League, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "πολύ στημένος".

Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ για τον ύποπτο αγώνα
INTIME SPORTS

Ο φάκελος έφτασε στον υπάλληλο της ΕΠΟ που είναι συνδεδεμένος με την UEFA, Γιάννη Τζούφρα. Από τον κ. Τζούφρα περνούν όλες οι παρόμοιες υποθέσεις και είναι αυτός που παρακολουθεί όλα τα σχετικά σεμινάρια που αφορούν στη χειραγώγηση αγώνων. Στον φάκελο αναγραφόταν η ένδειξη "πολύ στημένο", καθώς η UEFA συνηθίζει να χαρακτηρίζει τις σχετικές υποθέσεις στο περιθώριο της ενημέρωσης των εθνικών ομοσπονδιών.

Την επόμενη κιόλας ημέρα από την παραλαβή του φακέλου από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έγινε -ως είθισται- κοινοποίηση προς το Υπουργείο Πολιτισμού, τη ΓΓΑ, τη Super League και στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η UEFA στην ΕΠΟ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, παίχθηκαν πολλά στοιχήματα και σημαντικά ποσά στην επιλογή σημείωσης "τριών - τεσσάρων τερμάτων", στοίχημα που επαληθεύτηκε, καθώς στον αγώνα σημειώθηκαν τέσσερα γκολ.

Άγνοια στον Παναθηναϊκό

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής στο άκουσμα της είδησης περί χειραγώγησης του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έλεγαν ότι στο τριφύλλι δεν έχουν καμία ενημέρωση.

"Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση και φυσικά καμία απολύτως σχέση και ιδέα περί του δημοσιεύματος για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανεξάρτητα από το παραπάνω η διαδρομή μιας τέτοιας "είδησης" προτού καν φτάσει στους υποτιθέμενους εμπλεκόμενους λέει και δείχνει για μια ακόμη φορά πολλά", είναι η ανεπίσημη τοποθέτηση των πρασίνων.

* Οι επίμαχες φάσεις στη Super BALL από τον Ηρακλή Τσίκινη: Δείτε το σχόλιό του για το ματς του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό:

Διαβάστε ακόμη:

"Ύποπτο" φέρεται να είναι το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ύποπτο το Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα για την UEFA

"Μας πειράζει που λένε ότι ο ΠΑΣ στήνει παιχνίδια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK