Αναβολή μέχρι την επανεξέταση

Πήραν αυτό που ήθελαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν επ' αόριστον αναβολή.

Αναβολή μέχρι την επανεξέταση

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της Μαγνησίας επικαλέστηκε ασθένεια του δικηγόρου της και πήρε αναβολή, όπως και ο μακεδονικός σύλλογος. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών άλλωστε δεν μπορεί να λάβει απόφαση για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) για υποβιβασμό των δύο ομάδων στην Δ' Εθνική, πριν επανεξεταστούν οι φάκελοι των δύο ομάδων από την ΕΕΑ.

Η επανεξέταση των φακέλων των δύο συλλόγων αναμένεται να αποφασιστεί αν θα συμβεί την προσεχή Τρίτη 13/09.

Πλέον εξακολουθούν να ευελπιστούν σε επανεξέταση των φακέλων τους με τις όποιες τροποποίησεις έχουν κάνει και δη όσον αφορά την μετοχική τους σύνθεση. Αυτό άλλωστε ήταν το "αγκάθι" που ανάγκασε την ΕΕΑ να τους υποβιβάσει στην Δ' Εθνική, καθώς φαίνονταν αναμεμειγμένοι στα διοικητικά τους οι κατηγορούμενοι για τα "Στημένα", Αχιλλέας Μπέος (για την ομάδα του Βόλου) και Μάκης Ψωμιάδης (για την ομάδα της Καβάλας).

Η αγωνία για τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν τελικά φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, παρατείνεται. Για μια ακόμη εβδομάδα πάντως η αγωνιστική θα είναι "κουτσουρεμένη" καθώς θα διεξαχθούν εκ νέου, μόλις πέντε παιχνίδια. 

Βουλή ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Κόντρα Τσακαλώτου - Δένδια: Τα 'δύσκολα παιδικά χρόνια Μητσοτάκη' και ο 'αβάπτιστος κρατούμενος'

Ένα ειρωνικό σχόλιο του υπουργού Οικονομικών για τον πρόεδρο της ΝΔ πυροδότησε την ένταση στη Βουλή, με βουλευτές της ΝΔ να φωνάζουν "μάθε πρώτα ελληνικά" και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο να τον καλεί να ζητήσει συγνώμη. Είχε προηγηθεί αντιπαράθεση Βούτση- Τζαβάρα με σκληρές εκφράσεις

Συνεντεύξεις ΡΙΟ 2016

Καπράλος στο NEWS 247: 'Φάγαμε πόρτα' από τον ΟΠΑΠ

Λίγες μόλις μέρες πριν αναχωρήσει, ο πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος για το Ρίο της Βραζιλίας, μιλά στο NEWS 247 για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι 91 Έλληνες αθλητές και εκφράζει την λύπη του για την στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε που «έριξε πόρτα» στην ΕΟΕ όπως σημειώνει, ενώ προβλέπει σε ποια αθλήματα υπάρχουν οι μεγαλύτερες πιθανότητες να ακουστεί ο εθνικός ύμνος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ