Αναβολή μέχρι την επανεξέταση

Πήραν αυτό που ήθελαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν επ' αόριστον αναβολή.

Αναβολή μέχρι την επανεξέταση

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της Μαγνησίας επικαλέστηκε ασθένεια του δικηγόρου της και πήρε αναβολή, όπως και ο μακεδονικός σύλλογος. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών άλλωστε δεν μπορεί να λάβει απόφαση για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) για υποβιβασμό των δύο ομάδων στην Δ' Εθνική, πριν επανεξεταστούν οι φάκελοι των δύο ομάδων από την ΕΕΑ.

Η επανεξέταση των φακέλων των δύο συλλόγων αναμένεται να αποφασιστεί αν θα συμβεί την προσεχή Τρίτη 13/09.

Πλέον εξακολουθούν να ευελπιστούν σε επανεξέταση των φακέλων τους με τις όποιες τροποποίησεις έχουν κάνει και δη όσον αφορά την μετοχική τους σύνθεση. Αυτό άλλωστε ήταν το "αγκάθι" που ανάγκασε την ΕΕΑ να τους υποβιβάσει στην Δ' Εθνική, καθώς φαίνονταν αναμεμειγμένοι στα διοικητικά τους οι κατηγορούμενοι για τα "Στημένα", Αχιλλέας Μπέος (για την ομάδα του Βόλου) και Μάκης Ψωμιάδης (για την ομάδα της Καβάλας).

Η αγωνία για τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν τελικά φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, παρατείνεται. Για μια ακόμη εβδομάδα πάντως η αγωνιστική θα είναι "κουτσουρεμένη" καθώς θα διεξαχθούν εκ νέου, μόλις πέντε παιχνίδια. 

Αυτοκίνητο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν ξεχνώ! Τα αυτοκίνητα των '90s που θα θυμόμαστε πάντα

Κάποια από τα μοντέλα των ΄90s κυκλοφορούν ακόμα δίπλα μας, κάμποσα έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και κάποια άλλα, σαν τα 20 που ακολουθούν θα τα θυμόμαστε πάντα. Για τους δικούς του λόγους το καθένα.

Έγκλημα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Έβγαζαν εκατομμύρια από διαρροές των ομάδων παικτών στα fantasy sports

Εργαζόμενοι εταιριών που διοργανώνουν τα περίφημα fantasy games, φαίνεται πως διαρρέουν μεταξύ τους πολύτιμες πληροφορίες και δεδομένα παικτών προκειμένου να κερδίσουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια

Συνεντεύξεις SHAUN ATTWOOD

Ο "Εσκομπάρ" των rave parties. Μια ιστορία που δεν θα πιστέψεις ότι είναι αληθινή (Pics)

Είναι ο άνθρωπος που πήγε τη rave "κουλτούρα" των ecstasy στις ΗΠΑ. Ο "Άγγλος" βαρώνος των ναρκωτικών ξεδιπλώνει στο NEWS 247 μια ζωή που ξεπερνάει κάθε σενάριο ταινίας. Χάπια, στρίπερ, μαφία, φυλακή, 90s, rave και κάθαρση (Pics+Vids)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα