Αναβολή μέχρι την επανεξέταση

Πήραν αυτό που ήθελαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν επ' αόριστον αναβολή.

Αναβολή μέχρι την επανεξέταση

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της Μαγνησίας επικαλέστηκε ασθένεια του δικηγόρου της και πήρε αναβολή, όπως και ο μακεδονικός σύλλογος. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών άλλωστε δεν μπορεί να λάβει απόφαση για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) για υποβιβασμό των δύο ομάδων στην Δ' Εθνική, πριν επανεξεταστούν οι φάκελοι των δύο ομάδων από την ΕΕΑ.

Η επανεξέταση των φακέλων των δύο συλλόγων αναμένεται να αποφασιστεί αν θα συμβεί την προσεχή Τρίτη 13/09.

Πλέον εξακολουθούν να ευελπιστούν σε επανεξέταση των φακέλων τους με τις όποιες τροποποίησεις έχουν κάνει και δη όσον αφορά την μετοχική τους σύνθεση. Αυτό άλλωστε ήταν το "αγκάθι" που ανάγκασε την ΕΕΑ να τους υποβιβάσει στην Δ' Εθνική, καθώς φαίνονταν αναμεμειγμένοι στα διοικητικά τους οι κατηγορούμενοι για τα "Στημένα", Αχιλλέας Μπέος (για την ομάδα του Βόλου) και Μάκης Ψωμιάδης (για την ομάδα της Καβάλας).

Η αγωνία για τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν τελικά φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, παρατείνεται. Για μια ακόμη εβδομάδα πάντως η αγωνιστική θα είναι "κουτσουρεμένη" καθώς θα διεξαχθούν εκ νέου, μόλις πέντε παιχνίδια. 

brexit ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

Βρετανία κλείσε την πόρτα και γρήγορα

Να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ζητούν ομόφωνα οι έξι ιδρυτικές χώρες της ΕΕ. Δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι "της γάτας με τον ποντίκι", αξιώνοντας αντικατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού... με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

brexit BREXIT

Το κυνικό σχέδιο Σόιμπλε για Ε.Ε. και Brexit

Σύμφωνα με το σχέδιο δεν θα επιτραπεί "κανένας αυτοματισμός" προκειμένου να έχει η Μ. Βρετανία "πρόσβαση στην ενιαία / εσωτερική αγορά της Ε.Ε.". Εάν μπορούσε να απολαμβάνει στο μέλλον εκτεταμένα πλεονεκτήματα χωρίς να είναι μέλος της Ε.Ε. αυτό θα μπορούσε να βρει μιμητές κάτι που το Βερολίνο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πρώτη Σελίδα