Στο -10 από Ολυμπιακό και περιμένει...

Ο Πανιώνιος δεν έκανε την καλύτερη εμφάνισή του, όμως ήταν ουσιαστικός κι έφτασε σε ακόμη μια νίκη, επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη για την 21η αγωνιστική της Super League. Με 10 από το 33' ο "γηραιός". Πάντα δεύτεροι οι "κυανέρυθροι".

Στο -10 από Ολυμπιακό και περιμένει...

Η αποβολή του Σαραμαντά στο 33', μετά από καρατιά στον Σιώπη, έκανε πιο εύκολο το έργο του Πανιωνίου κόντρα στον Ηρακλή. Οι "κυανέρυθροι" δεν άφησαν την ευκαιρία της αριθμητικής υπεροπλίας, να πάει χαμένη και στο 40' με τον Μπεν πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Η Νέα Σμύρνη που "έκαιγε" από τις θερμές εκδηλώσεις του κόσμου, ήταν ένας ακόμη ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια των φιλοξενούμενων να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το ματς. Η αλήθεια είναι πως με όλες τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Ηρακλή, το πάλεψαν κι έφτασαν κοντά -σε κάποιες περιπτώσεις- στο να κάνουν τη ζημιά.

Οι γηπεδούχοι όμως, με "φόρα" από τα συνεχή θετικά αποτελέσματα, έδειξαν πείσμα και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους, προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο... σακούλι.

Πλέον ο Πανιώνιος μετρά 41 βαθμούς, 10 λιγότερους από τον Ολυμπιακό (δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ), παραμένοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (60΄ Λάμπρου), Φούντας (77΄ Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (85΄ Καθάριος), Μπεν.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου (28΄ Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης (83΄ Πασάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46΄ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK