Στραματσόνι: "Είπα στον πρόεδρο να κρατήσει τον Πέτριτς σε άλλο πόστο"

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου στην αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς, "πλέκοντας" το εγκώμιο του Κροάτη επιθετικού και αποκαλύπτοντας πως ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο την παραμονή του στην ομάδα από άλλο πόστο.

Στραματσόνι: "Είπα στον πρόεδρο να κρατήσει τον Πέτριτς σε άλλο πόστο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Θέλω να πω ευχαριστώ στον Μλάντεν Πέτριτς. Είναι ένας από τους παίκτες που από την πρώτη μέρα που ήρθα με βοήθησε. Αυτός, ο Ζέκα, ο Μπεργκ, ο Ταυλαρίδης. Είναι ένας από τους όχι και τόσο νέους παίκτες. Ήταν μία σημαντική μέρα. Θέλω να τον ευχαριστήσω. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την στιγμή αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας. Μιλήσαμε χθες βράδυ. Μετά την κουβέντα, έκανε την ανακοίνωση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι φιτ, είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με μία λογική χρήση. Ήθελα να τον μεταπείσω και να συνεχίσει. Μου είπε ευχαριστώ. Προσπάθησα να τον πείσω. Παίκτες σαν εκείνον έρχονται από τον πάγκο και αλλάζουν την ροή του ματς. Πρέπει να ξέρετε και τι είχε προηγηθεί για να καταλάβετε ακριβώς την συζήτηση αυτή. Θα ήθελα ανθρώπους με αυτή την νοοτροπία κοντά στην ομάδα. Μίλησα στον πρόεδρο και του είπα να παραμείνει σε άλλο πόστο στην ομάδα. Είναι καλό για εμένα να έχω γύρω μου ανθρώπους με ποδοσφαιρική παιδεία".

Για το προγραμματισμό της νέας σεζόν και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είπε: "Έχουμε καθαρές ιδέες. Έχουμε ένα κορμό, μια βάση 14-15 παικτών και πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Την πρώτη χρονιά όλοι κάναμε λάθη, με πρώτο εμένα και τους παίκτες. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να τελειώσουμε με τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν νικήσει η ΑΕΚ έχουμε περισσότερες πιθανότητες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0
Με ηχηρές απουσίες στον "τελικό" Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK