Η 6η εκπομπή Super BALL

Παρακολουθήστε ξανά τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα της 6ης εκπομπής Super BALL. Όλα τα παραλειπόμενα του ντέρμπι της Τούμπας και των υπολοίπων αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η 6η εκπομπή Super BALL

Θεοδωρίδης: "Νίκη τίτλου είναι αν πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα"

O Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-0 στην Τούμπα, χάρη στα γκολ των Μπράουν Ιντέγιε και Λούκα Μιλοβόγεβιτς. Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης φιλοξενήθηκε στη SuperBALL και τόνισε πως το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο" αποτελεί παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα.

Αρχικά ανέφερε: "Νίκη τίτλου είναι αν πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ξεχνάμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Σε ερώτηση αν ζητάει συγγνώμη για τα σχόλια που είχε κάνει κατά στο παρελθόν για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, απάντησε: "Δεν ζητάω συγγνώμη. Εγώ μιλάω με πραγματικά γεγονότα. Είχαμε υποστεί βασανιστήρια. Όταν γίνεται κάτι καλό το καυτηριάζω. Φέτος ο κόσμος είχε καλή συμπεριφορά".

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στη Super BALL

Δείτε το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όπως το έδωσε στη Super BALL λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ροντρίγκες στην Super BALL: "Παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στη Super BALL και τόνισε πως, παρά την ήττα, οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν, ενώ παράλληλα "έπλεξε" το εγκώμιο των φιλάθλων της ομάδας του.

"Παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρά την ήττα δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την ατμόσφαιρα:

"Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας υποστηρίζει".

Σε ερώτηση για το που προτιμά να αγωνίζεται: "Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ όπου μου ζητηθεί. Προτιμώ όμως στα αριστερά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK