POLL: Ποιο είναι το καλύτερο "κανόνι" στη φετινή Super League;

Μάρκους Μπεργκ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Σέρχιο Αραούχο, Χαμζά Γιουνές, Πέδρο Κόντε, ή μήπως κάποιος άλλος; Το Contra.gr σας καλεί να ψηφίσετε για τον επιθετικό που θεωρείτε καλύτερο στη φετινή Super League. Ποιον θα θέλατε στην ομάδα σας;

POLL: Ποιο είναι το καλύτερο "κανόνι" στη φετινή Super League;

Κάθε ομάδα έχει 11 παίκτες πάνω στο χορτάρι όμως εκείνοι που τραβούν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα (στις περισσότερες περιπτώσεις) είναι οι επιθετικοί: εκείνοι είναι που στέλνουν κυρίως τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, εκείνοι που προσφέρουν θέαμα με τα γκολ τους, εκείνοι που κάνουν το κοινό κάθε ομάδας να σηκωθεί από τον... καναπέ και να επιλέξει να πάει στο γήπεδο για να τους δει διά ζώσης.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας 17 γκολ (5 πέναλτι) σε 23 αγώνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει αναλάβει να σηκώσει το μεγάλο επιθετικό φορτίου του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Ιντέγε και μέχρι στιγμής μετράει 5 γκολ σε 18 ματς στο πρωτάθλημα (χωρίς πέναλτι), ενώ στους δύο "Δικεφάλους" έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μετρώντας ήδη 5 γκολ (1 πέναλτι) σε 7 ματς πρωταθλήματος με την ασπρόμαυρη φανέλα ενώ ο Σέρχιο Αραούχο μετράει ήδη 3 γκολ (χωρίς πέναλτι) στα 5 πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα της ΑΕΚ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Λας Πάλμας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν είναι μόνο όμως οι επιθετικοί των Big-4 που έχουν... ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Μέχρι στιγμής έχουν λάμψει δύο φορ ομάδων της επαρχίας. Ο πρώτος είναι ο Χαμζά Γιουνές της Ξάνθης που έχει πετύχει 14 γκολ σε 21 αγώνες και είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο δεύτερος είναι ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα που μετράει 13 "τεμάχια" σε 22 συμμετοχές.

Ποιος όμως είναι εκείνος που σας εμπνέει περισσότερο και τον θεωρείτε καλύτερο στη Super League; Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του Contra.gr για το πιο "καυτό όπλο" του ελληνικού πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK