Συκοφάντης, "οχιά" και καταστροφέας!

Για ακόμη μια φορά η συνεδρίαση της Super league ήταν μια... ωραία ατμόσφαιρα, με φοβερές ατάκες από τον Γιάννη Βρέντζο κατά του απόντος Γιάννη Αλαφούζου και την απίστευτη παραδοχή του Μάνου Μαυροκουκουλάκη για τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Συκοφάντης, "οχιά" και καταστροφέας!

Δεν ήταν η πρώτη, ούτε φυσικά η τελευταία, φορά που σε συνεδρίαση της Super League η κατάσταση ξέφυγε μεταξύ των μελών του ίδιου του Συνεταιρισμού τους.

Όσα είχαν συμβεί από το πρωί με τον Γιώργο Μπίκα και η συνέντευξη Αλαφούζου που θεωρήθηκε από τον Ολυμπιακό πως έριχνε κι άλλο λάδι στη φωτιά, έκαναν τον Γιάννη Βρέντζο να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου του Παναθηναϊκού!

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ τον κατηγόρησε ως κοινό συκοφάντη επειδή συνεχίζει να ρίχνει λάσπη για την υπόθεση Κωνσταντινέα, ενώ γνωρίζει πως υπάρχει απαλλακτική πρόταση. Επίσης πως ο Αλαφούζος δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο για να καλύψει την ανυπαρξία του και ο τι τώρα (σωστά) ζητάει την προστασία των Τσαχειλίδη, Καλύβα αλλά πριν από λίγο καιρό τους έλεγε "εγκληματική οργάνωση"!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Βρέντζου στην συνεδρίαση του Συνεταιρισμού :

"Καθόμαστε όλοι στο ίδιο τραπέζι και κοιταζόμαστε στα μάτια. Μιλάμε για συναίνεση, καταγγέλλουμε τις αθλιότητες, όπως αυτή τώρα με τον κ. Μπίκα και έχουμε την ίδια στιγμή δηλώσεις από τον Αλαφούζο, έναν κοινό συκοφάντη, που δυναμιτίζουν και είναι πέρα από τα όρια!

Αφήνει διαρκώς υπόνοιες για την περίπτωση του φούρνου του Κωνσταντινέα! Φύλλο και φτερό έκαναν τις συνομιλίες μας και σε 7000 σελίδες δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος που να δείχνει σχέση με αυτό το γεγονός!

Ο Αλαφούζος ξέρει ότι υπάρχει απαλλακτική πρόταση για το συγκεκριμένο γεγονός αλλά συνεχίζει να ρίχνει λάσπη. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να καταστραφεί το ποδόσφαιρο και μας λέτε τώρα για τον Καλύβα και τον Τσαχειλίδη να προστατευτούν. Φυσικά να προστατευτούν, αλλά από ποιον; Εσείς δεν τους λέγατε "εγκληματική οργάνωση" πριν λίγο καιρό; Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας..."!

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης δεν άφησε πάντως αναπάντητη την επίθεση Βρέντζου στον Αλαφούζο, υποστηρίζοντας σε σαφώς πιο λάιτ τόνους: "δεν τιμάει τον Ολυμπιακό να λέει τέτοια πράγματα για τον κύριο Αλαφούζο σε μέρα μάλιστα που έχει καεί το σπίτι ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου".

*** Είχε προηγηθεί και η συζήτηση προ ψηφοφορίας για την πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση ως διευθύνοντα σύμβουλο της Super League. Με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού Μάνο Μαυροκουκουλάκη να κάνει την εξής φοβερή παραδοχή : "μπορεί ο Γκαγκάτσης να με έδιωξε από την ΕΠΟ και να με ξεφτίλισε αλλά εγώ σήμερα τον στηρίζω και ψηφίζω υπέρ του ως Παναθηναϊκός"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK