Χαρίσης:"Συμπαθώ τον κόσμο όπως και την ομάδα του ΠΑΟΚ"

Ο Χάρης Χαρίσης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο" και όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να βγει 5η στην κανονική διάρκεια.

Χαρίσης:"Συμπαθώ τον κόσμο όπως και την ομάδα του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Μπορεί στο παιχνίδι της Κυριακής να βρέθηκε στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι σε λίγους μήνες ο Χάρης Χαρίσης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα και θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για εκείνον και την φημολογούμενη συμφωνία μαζί του: "Αναμένουμε και εμείς τα ευχάριστα. Στην παρούσα φάση περιμένω τις εξελίξεις για το καλοκαίρι. Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με χειροκρότησε. Συμπαθώ τον κόσμο όπως και την ομάδα του ΠΑΟΚ".

Για όσα έγραψε στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη: "Ίσως ξέρει κάτι περισσότερο".

Για το αν σκέφτεται για την ώρα τα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα: "Έτσι πρέπει να λειτουργώ. Για τα προσωπικά μου όνειρα θα μιλήσω μετά το καλοκαίρι".

Για την εμφάνισή του στο ματς της Κυριακής: "Θα μπορούσα να δώσω ακόμη περισσότερα. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο ματς. Πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε και εμείς ευκαιρίες αλλά και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε σκοράρει".

Για το ενδεχόμενο η ομάδα του να βγει 5η, αλλά να μην παίξει στα πλέι οφ λόγω μη αδειοδότησής της: "Αυτό είναι ένα θέμα της διοίκησης και όχι δικό μας. Εμείς πρέπει να δίνουμε σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων μας".

Για το αν ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την 1ηθέση στα πλέι οφ: "Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ με καλούς παίκτες. Η έδρα του είναι η δύναμη του. Θεωρώ ότι μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK