Συμβούλιο για γερά νεύρα!

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το Δ.Σ. της Super League την προσεχή Δευτέρα, καθώς σε αυτό θα γίνουν εκλογές, θα συζητηθούν οι τελευταίες θυελλώδεις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, τα θέματα ΟΦΗ και Πανιωνίου, η παραίτηση Ντάλας και οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις!

Συμβούλιο για γερά νεύρα!

Ανακοινώθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της Super League που θα γίνει τη Δευτέρα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των τελευταίων καταιγιστικών εξελίξεων, των αντιδράσεων ΠΑΕ στην επιχείρηση ιδιότυπης φίμωσης παραγόντων και ΜΜΕ αλλά και των παραιτήσεων του προέδρου και του αντιπροέδρου για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα:

Α) Θα διενεργηθούν εκλογές για νέο πρόεδρο (αν επιμείνει στην παραίτησή του ο Τάκης Αγραφιώτης) και αναπληρωτή πρόεδρο του συνεταιρισμού.

Β) Θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και οι αντιδράσεις ΠΑΕ για την επιχείρηση-φίμωσης παραγόντων και ΜΜΕ στα θέματα διαιτησίας.

Γ) Θα συζητηθούν οι προσφυγές ΟΦΗ και Πανιωνίου στα πολιτικά δικαστήρια που παραβιάζουν το άρθρο 35 του ΚΑΠ.

Δ) Θα συζητηθούν τα εξόχως σοβαρά θέματα που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ τα οποία είναι:

1) Η παραίτηση του Χιου Ντάλας από τους ορισμούς των διαιτητών και η κλήση του από τη λίγκα για παροχή εξηγήσεων.

2) Η διερεύνηση της πιθανότητας για συνέχιση του πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές, αν η ΕΠΟ επιμείνει στην επ’ αόριστο αναβολή.

3) Ο προγραμματισμός συνάντησης της λίγκας με τον υπουργό Δικαιοσύνης για να χαρακτηριστούν "κατεπείγουσες" και να επιταχυνθούν όλες οι ανοικτές έρευνες και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK