Συνάντηση Κοντονή με Πανούση, Παρασκευόπουλο και Φλαμπουράρη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Πανούση, Νίκο Παρασκευόπουλο και Αλέκο Φλαμπουράρη για να θέσουν επί τάπητος τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Συνάντηση Κοντονή με Πανούση, Παρασκευόπουλο και Φλαμπουράρη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής, είχε συνάντηση χθες (03/03) με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο, κατά την οποία συζήτησε την πρόοδο των θεμάτων που έθεσε ως προαπαιτούμενα, ώστε να ξεκινήσει ξανά το πρωταθλήματος της Super League.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων θα έχει σήμερα (04/03) στις 11 το πρωί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο και τον Υπουργό Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη, για να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη συνάντηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ η παρουσία του Γιάννη Πανούση στη σύσκεψη έχει να κάνει με την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στα γήπεδα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική απόφαση, καθώς ο κ. Κοντονής θέλει να έχει απτές αποδείξεις από την πλευρά της Λίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK