Τι έγινε στη συνάντηση Μαρινάκη-Αλαφούζου

Διάρκειας 90 και πλέον λεπτών ήταν η συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή.

Τι έγινε στη συνάντηση Μαρινάκη-Αλαφούζου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση διεξήχθη κατόπιν πρωτοβουλίας του Υφυπουργού στο πλαίσο των προσπάθειών του για την πατάξη της βίας.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ο κ. Κοντονής ζήτησε από τους κκ Αλαφούζο και Μαρινάκη συγκεκριμένη δέσμευση ότι θα σταματήσει εδώ η αντιπαράθεσή τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όσον αφορά τις προσωπικές αντεγκλήσεις, οι κκ Μαρινάκης και Αλαφούζος δεσμεύτηκαν ότι αυτές θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Σε ότι αφορά το επίδικο των ποδοσφαιρικών διαφορών, αμφότεροι δεσμεύτηκαν να χαμηλώσουν τους τόνους.

Ο κ. Κοντονής πάντως τους τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο διάστημα της διακοπής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσει το πράσινο φως για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι κκ Μαρινάκης και Αλαφούζος αποχώρησαν από το Υφυπουργείο χωρίς να κάνουν δηλώσεις, όπως δηλαδή αναμενόταν.

H επίσημη ενημέρωση ανέφερε τα εξής: «Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους αγωνιστικούς χώρους. Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους (4/3) συνάντηση».

Διαβάστε ακόμη

Αυτά συμφωνήθηκαν στη Λίγκα για την καταπολέμηση της βίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK