Συνεργασία με Puma ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η PUMA ανακοίνωσαν την συνεργασία τους από την περίοδο 2015-2016.

Συνεργασία με Puma ο Παναθηναϊκός

"Mε τα κορυφαία αθλητικά προϊόντα PUMA θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από την σεζόν 2015-2016, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη νέα χορηγική συνεργασία αθλητικού υλικού PUMA διάρκειας τριών ετών.

Η PUMA, εκ των κορυφαίων εταιρειών διεθνώς, με συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών όπως με τηνΕθνική Ιταλίας, τηνΆρσεναλκαι τηνΜπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και τον κορυφαίο ΟλυμπιονίκηΓιουσέιν Mπόλτ, θα εξοπλίσει τονΠαναθηναϊκόμε όλο το απαραίτητο αθλητικό υλικό και τις επίσημες εμφανίσεις της νέας σεζόν 2015-16.

Με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα βρίσκεται στη διάθεση των φιλάθλων όλο το επίσημο αθλητικό υλικό, ενώ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού» με τονιδιαίτερο σχεδιασμόκαι τηνμοναδική τεχνολογία ACTVτηςPUMA.

Ο πολυεθνικός κολοσσός αθλητικών ειδών έχει αναθέσει από τις αρχές του 2013, την επίσημη διανομή των προϊόντων του στην εταιρία Sportswind, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο δίνοντας νέα πνοή στην PUMA.

Ο Παναθηναϊκός καλωσορίζει την επιστροφή της PUMA στην «πράσινη» οικογένεια, αναγνωρίζοντας την προσφορά της και στο παρελθόν, όταν είχε εξοπλίσει και ωθήσει το "τριφύλλι" σε ιστορικές στιγμές στα χρόνια που το ποδόσφαιρο γινόταν επαγγελματικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK