Τ' αποτελέσματα του POLL για τον πρωταθλητή της Superleague

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο φιλόδοξος και πεινασμένος ΠΑΟΚ ή... άλλος; Υπήρξε... νικητής στην ψηφοφορία που διενήργησε το Contra.gr, έστω και με μικρή διαφορά. Ποια ομάδα δεν μπορεί να πάρει τον τίτλο! Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του Poll.

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
super league tropaio EUROKINISSI

Σχεδόν 10.000 μοναδικοί χρήστες έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στη Super League Σουρωτή λίγο πριν από τη συμπλήρωση ενός γύρου (14 αγωνιστικές).

Τι επιβεβαιώθηκε σίγουρα; Το αμφίρροπο του τρέχοντος πρωταθλήματος. Διότι στους περίπου 10.000 αναγνώστες που κατέθεσαν την ψήφο-άποψή τους για το φαβορί, οι διαφορές στα ποσοστά ήταν μικρές.

Το βέβαιο είναι πως άλλη ομάδα πλην των τριών βασικών διεκδικητών δεν θεωρείται ικανή να κάνει την έκπληξη, αφού μόνο το 4% πιστεύει σ' αυτήν την ελληνική... Λέστερ που όλοι θα εύχονταν να δουν, αυτή τη νέα... ΑΕΛ μετά από 30 χρόνια. Ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος ή ο Αστέρας δηλαδή, διότι έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ουδείς τρέφει ελπίδες, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στο -15 από το ρετιρέ του πίνακα.

Κατά τ' άλλα, ο Ολυμπιακός, αν και δεύτερος στην κατάταξη, θεωρείται το πρώτο φαβορί συγκεντρώνοντας το 42% των προτιμήσεων. Θέλετε το γεγονός πως "έστρωσε" αγωνιστικά με τον Τάκη Λεμονή, θέλετε το βάθος του ρόστερ του ή συνήθεια να κερδίζει στο φινάλε, εκτιμάται όπως και να 'χει ότι οι Πειραιώτες θα κόψουν πρώτοι το νήμα για άλλη μια φορά - όγδοη σερί.

Από 'κει και πέρα, η ΑΕΚ -που οδηγεί την κούρσα μετά από 14 ματς- ακολουθεί με 28%, ενώ λίγο πίσω τρέχει να πιάσει τους δύο πρώτους ο ΠΑΟΚ με 26%.

Αναμφίβολα μετράει η (οπαδική) ταυτότητα όσων ψήφισαν. Πρόκειται πάντως για ένα ισχυρό δείγμα του τι μπορεί να δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Τ' αποτελέσματα του POLL για τον πρωταθλητή της Superleague

News 24/7

24MEDIA NETWORK