Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ–Πανιώνιος.

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ τίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (02.12) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, που θα διεξαχθεί την Kυριακή (06.12 /15:00) μέσω των εκδοτηρίων της Τούμπας.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι το ακόλουθο :

Τετάρτη 02/12/2015 εως και Παρασκευή 04/12/2015 9πμ-5μμ

Σάββατο 05/12/2015 9πμ-3μμ

Κυριακή 06/12/2015 9πμ εως την έναρξη του αγώνα.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια της Τούμπας,παρακαλούμε να προμηθευτείτε εισιτήρια το νωρίτερο δυνατό.

Να υπενθυμίσουμε στους φιλάθλους μας ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της ιστοσελίδας της Tickethour αλλά και μέσω των καταστημάτων Γερμανός.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

PAOK FanZone: Ταξιδεύουμε μαζί!

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone! Ο ΠΑΟΚ προσφέροντας νέα κίνητρα προς τους φίλους του είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία του FanZone!

H συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους του ΠΑΟΚ να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενός αγώνα, αλλά κυρίως κάνοντας το ταξίδι τους προς το γήπεδο πιο οικονομικό, πιο οικολογικό, πιο απολαυστικό αποφεύγοντας το άγχος του μποτιλιαρίσματος και του πάρκινγκ!

Mε τη νέα πλατφόρμα, δεν θα ταξιδέψετε ποτέ μόνοι! Μπείτε στο FanZone και δείτε ποιοι σκοπεύουν να έρθουν στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Προσκαλέστε τους φίλους σας και τους γείτονές σας, και ζήστε από κοινού την εμπειρία του ταξιδιού εκμεταλλευόμενοι τις παροχές και τις διευκολύνσεις!

Μειώστε άμεσα το κόστος του ταξιδιού! Πλέον με το FanZone το ταξίδι προς το γήπεδο μπορεί να γίνει πιο οικονομικό, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν για ξενοδοχεία, φαγητό στη διαδρομή και φυσικά για αθλητικά προϊόντα.

Συνδεθείτε στο FanZone και απολαύστε μαζί το ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κορυφή!

"Εμείς μαζί για μια ζωή" γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK