ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ: Η "μάχη" τίτλου και πρώτου σκόρερ

Ποιος είναι το εφετινό φαβορί για το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Stoiximan.gr; Ποιες οι διαφορές στις αποδόσεις μεταξύ των Big 4; Ποιος φορ είναι φαβορί για να βγει πρώτος σκόρερ; Όλες οι απαντήσεις.

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ: Η "μάχη" τίτλου και πρώτου σκόρερ

Λίγο πριν από τη σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι τέσσερις μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας ρίχνονται στη "μάχη" του τίτλου, με τις αποστάσεις μεταξύ τους να είναι μικρές, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις αποδόσεις που δίνει ο Stoiximan.gr στις ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φαβορί δίνεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, με την απόδοση του πριν από τη σέντρα στους πρώτους αγώνες της χρονιάς, να είναι στο 1,57.

Δεύτερο φαβορί ο Παναθηναϊκός με απόδοση 4,50. Ακολουθεί η ΑΕΚ με απόδοση 7,00 και ο ΠΑΟΚ με απόδοση 9,00. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο "δικέφαλος του βορρά" δινόταν με μικρότερη απόδοση από τον "δικέφαλο του νότου".

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ: Η "μάχη" τίτλου και πρώτου σκόρερ

Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον πρώτο σκόρερ, φαβορί στον Stoiximan.gr είναι ο Μάρκους Μπεργκ με απόδοση 3,10, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Όσκαρ Καρντόσο, να δίνεται στο 3,25. Ο Κλάους Αθανασιάδης ακολουθεί με απόδοση 8,00, ο Φορτούνης δίνει 10 και ο πρώτος "κιτρινόμαυρος" είναι ο Ούγκο Αλμέιδα με απόδοση 17,00.

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ: Η "μάχη" τίτλου και πρώτου σκόρερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τέσσερις του τίτλου: Πλεονεκτήματα και τρανταχτές αδυναμίες

News 24/7

24MEDIA NETWORK