Τα σενάρια της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ

Η "λευκή" ισοπαλία στη Λεωφόρο και το μεγάλο διπλό του Ατρομήτου στην Τούμπα (1-0) ανέτρεψε τα δεδομένα για τη μάχη της δεύτερης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Τα σενάρια της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ

Πλέον ο Αστέρας, μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, χρειάζεται μόνο ένα βαθμό, στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τρίπολη για να είναι αυτός δεύτερος και να εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League. Ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, αφού ακόμη κι αν η ομάδα του Βεργέτη ισοβαθμήσει με τους Περιστεριώτες έχει το πλεονέκτημα στα μεταξύ τους ματς.

Ελπίδες όμως να τερματίσει πίσω από τον Παναθηναϊκό έχει πλέον και η ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Η οποία αν νικήσει τους αδιάφορους βαθμολογικά "πράσινους" εντός έδρας και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ περάσει με νίκη από την Τρίπολη, "κλέβει" το καλό εισιτήριο από τους Αρκάδες.

Ο "Δικέφαλος", που έχασε δεύτερο σερί ματς στην Τούμπα και συνεχίζει χωρίς νίκη, είναι πλέον ουραγός στην ειδική βαθμολογία και μόνο με διπλό στην Τρίπολη θα μπορεί να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει. Αρκεί βέβαια να μην κερδίσει ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό, αφού έτσι θα ισοβαθμήσει με τον Αστέρα και θα υπερτερεί.

Τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής

Κυριακή 7 Ιουνίου

20:30 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

20:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - Αστέρας 0-0

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK