"Τελειώνει" άμεσα του Μπεργκ στην Αλ Αΐν

Η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αΐν "κλείδωσε" οριστικά, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει και η επίσημη ανακοίνωση να είναι θέμα ωρών!

"Τελειώνει" άμεσα του Μπεργκ στην Αλ Αΐν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο πως ο 30χρονος Σουηδός θα αναχωρήσει ΑΜΕΣΑ για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες και συγκεκριμένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Παναθηναϊκός και Αλ Αΐν βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή ως προς το ποσό που θα εισπράξει η διοίκηση του ελληνικού συλλόγου για να αποχωριστεί τον Μπεργκ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν αποκλείεται ακόμα και πριν τα μεσάνυχτα να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις του deal.

Σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει συμβιβασμός και να μην τραβήξει την υπόθεση στα άκρα καμία από τις δύο πλευρές (ο Μπεργκ είχε κάνει προσφυγή και ο Παναθηναϊκός μιλούσε για παράνομη προσέγγιση του παίκτη του) ήταν η καταβολή όλων των δεδουλευμένων στον Σουηδό φορ, με την πλευρά του παίκτη να επιβεβαιώνει πως καταβλήθηκε η δόση Μαΐου, ύψους 215.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο ανταλλαγής εγγράφων και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Μπεργκ και Αλ Αΐν για να επικυρωθεί η συμφωνία με τη νέα του ομάδα και την οριστική του αποχώρηση από το "τριφύλλι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK