Tελειώνει με Λάζαρο, ξεκαθαρίζει με Λέσκοτ

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η περίπτωση της απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ, ενώ φαίνεται να υπάρχει ακόμα… πορεία στην υπόθεση του Τζολέον Λέσκοτ.

Tελειώνει με Λάζαρο, ξεκαθαρίζει με Λέσκοτ

Oι επαφές της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο συνεχίζονται και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε πολύ καλό δρόμο, σε σημείο που θεωρείται θέμα χρόνου η επισημοποίηση του deal. Βέβαια, αυτό δεν έγινε τόσο τόσο σύντομα όσο αρχικά είχε δημιουργηθεί η εντύπωση, αφού οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπογραφή των συμβολαίων και συνεπώς η επίσημη ανακοίνωση του παίκτη μεταφέρονται για σήμερα, Σάββατο.

Αν δεν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, τότε η ΑΕΚ θα εντάξει τον Χριστοδουλόπουλο στο δυναμικό της με αρκετά οικονομικό τρόπο, κάτι απόλυτα θετικό από οποιαδήποτε οπτική και να το δει κανείς. Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοδουλόπουλος προορίζεται στο ρόστερ της ΑΕΚ για αντί-Μπαρμπόσα και για λύση που θα επιστρατευτεί προκειμένου να καλυφθεί το κενό στο αριστερό φτερό της επίθεσης.

Σε θετική κατεύθυνση και του Λέσκοτ, ξεκαθαρίζει σύντομα

Σε θετική πορεία βρίσκεται και το ενδεχόμενο της απόκτησης του Λέσκοτ, ο οποίος αφού έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση. Η περίπτωση του Άγγλου διεθνούς αμυντικού, δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο αυτή του Χριστοδουλόπουλου, ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά τις επόμενες μέρες (ή ακόμα και ώρες).

Σημαντικό ρόλο για να δει με καλό μάτι ο 34χρονος έμπειρος αμυντικός την ΑΕΚ, έπαιξε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος γνωρίζεται με τον Άγγλο (συνυπήρξαν στη Γουλβς) και είχε μια επαφή μαζί του προκειμένου να τον "ψήσει" με το πρότζεκτ της "Ένωσης" για να δεχτεί να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οριστική απάντηση του Λέσκοτ δεν έχει ακόμα δοθεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα του διαζυγίου του Λέσκοτ με την Άστον Βίλα, ο Άγγλος είναι να πάρει κάποια χρήματα για να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα αφού και η δύο πλευρές (και ο παίκτης και η ομάδα) θέλουν να τελειώνουν.

Αν προχωρήσει η υπόθεση Λέσκοτ τότε ο Κετσπάγια θα καλυφθεί στο 100% ως προς την επιθυμία του για να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, με σούπερ περίπτωση ποδοσφαιριστή που έβγαλε την περασμένη σεζόν με 30 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H πρώτη σκέψη του Τιμούρ για τρία στόπερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK