Τελείωσε τρεις ο Κούγιας από την ΑΕΛ

Αλυσιδωτές εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΛ μετά το επεισόδιο με τον Ντοντό και την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1 στο "Καραϊσκάκης". Τέλος ο... άτακτος Βραζιλιάνος, αποχωρούν Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Koutsianikoulis EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα του Σαββάτου το Contra.gr σας ενημέρωσε για τα... κατορθώματα του Ντοντό. Λίγο αργότερα η ΑΕΛ με ανακοίνωσε αποκάλυψε όλες τις σπαρταριστές λεπτομέρειες και μία μέρα μετά λύθηκε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου!

Η διοίκηση των "βυσσινί" δεν σταματάει εκεί, αφού παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος! Ο πρώτος από την περσινή σεζόν ήταν στο... στόχαστρο και όπως φαίνεται φέτος θα αποχωρήσει.

"1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση που είχε ο Ντοντό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου, συμφωνήθηκε η από κοινού λύση του συμβολαίου με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δια του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σωτήρη Μάρκου βρίσκεται σε συζητήσεις για την από κοινού λύση των συμβολαίων με τους διεθνείς έλληνες ποδοσφαιριστές Βασίλη Κουτσιανικούλη και Ανδρέα Λαμπρόπουλο.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συμπληρωθούν τα κενά στο προπονητικό team της ομάδας, ώστε να ενισχυθεί το έργο του κ. Paus".

News 24/7

24MEDIA NETWORK