"Τέλος" από την ΑΕΛ ο Πάτο

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μπάρυ Οσμάν Πάτο.

"Τέλος" από την ΑΕΛ ο Πάτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΛ αποτελεί ο Μπάρυ Οσμάν Πάτο. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσουν και οι Ουρτάδο, Βέρτζος, Πατσιογιώργος, Ναγιάρ και Κουτσιανικούλης.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Μπάρυ Οσμάν Πάτο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά του και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Πάτο οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τη λίστα του κ. Αναστασιάδη είναι οι Νικολακάκης, Μπόγιοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης και Πάτο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται, σε πολιτισμένο κλίμα και με αναγνώριση της προσφοράς στην ΑΕΛ, να αποχωρήσουν και οι Ουρτάδο, Βέρτζος, Πατσιογιώργος, Ναγιάρ και Κουτσιανικούλης.

Εξ' αυτών των παικτών, όπως ενημέρωσαν την ΠΑΕ ΑΕΛ οι managers τους κ.κ. Στέλιος Βραδέλης και Βέλα Τζούνιορ, έχουν συμφωνήσει με ομάδες της επιλογής τους οι Ναγιάρ και Ουρτάδο, οι οποίοι αποτελούν στόχο πολλών ομάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δήλωση Οσμάν Πάτο:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ κι εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα στη νέα σεζόν στη Super League. Ευχαριστώ πολύ όλους και να ξέρετε ότι η ΑΕΛ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. AEL FOR EVER!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK