"Θα σε σκοτώσουμε, αν έρθεις γήπεδο"!

Καταγγελία βόμβα από τον δικηγόρο του Ηρακλή Δημήτρη Καρπετόπουλο ενώπιον του αθλητικού δικαστή για τηλεφωνικές απειλές από οπαδούς στον πρόεδρο Σπύρος Παπαθανασάκη αλλά και τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ. Ποιοι πίεσαν την διοίκηση να μην γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς με ΠΑΣ

"Θα σε σκοτώσουμε, αν έρθεις γήπεδο"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απίστευτες καταγγελίες από τον δικηγόρο του Ηρακλή, Δημήτρη Καρπετόπουλο, κατά την απολογία του "γηραιού" στον αθλητικό δικαστή σχετικά με τα επεισόδια στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νομικός της ομάδας της συμπρωτεύουσας υποστήριξε ότι ο λόγος που αρχικά η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι, ήταν ένα απειλητικό τηλεφώνημα προς τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής στις 30/11! Σε αυτό τον απειλούσαν ότι αν πάει στο γήπεδο αυτός ή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης, θα τούς σκοτώσουν!!!

Ποιος έκανε αυτό το τηλεφώνημα;

"Στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ηρακλή με τον Απόλλωνα στις 30/11, όπου κόπηκαν 37 εισιτήρια, μπήκαν άνθρωποι μέσα στο γήπεδο που ανάρτησαν ένα υβριστικό πανό που επισύρει ποινή 15.000 ευρώ για το οποίο κανονικά σήμερα θα έπρεπε να απολογηθούμε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Το έκαναν ξανά, οι άνθρωποι που βρίσκονται στην αυτόνομη θύρα 10" είπε ενώπιον του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου ο Δημήτρης Καρπετόπουλος και κάπου εκεί πέταξε την… βόμβα.

" Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προηγείται περιστατικό όπου ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής δέχεται τηλεφώνημα στο οποίο απειλείται ο ίδιος από αυτούς τους ανθρώπους ότι αν εμφανιστεί στο γήπεδο ο Παπαθανασάκης και ο ίδιος, ο υπεύθυνος Τύπου, θα τον σκοτώσουνε. Από αυτούς τους ανθρώπους τους ίδιους, τους συγκεκριμένους φιλάθλους".

Όπως αποκάλυψε ο νομικός του Ηρακλή, η διοίκηση άλλαξε γνώμη και ο αγώνας έγινε με εισιτήρια έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου και την ΓΓΑ.

Η απόφαση για τον Ηρακλή που κινδυνεύει με τιμωρία έδρας για τα επεισόδια των οπαδών του στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα εκδοθεί την Παρασκευή 9/12.

News 24/7

24MEDIA NETWORK