Θέλει πίσω τον Σαββίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή το γεγονός πως ο Κυριάκος Σαββίδης δεν μπορεί να βγάλει δελτίο στον ΟΦΗ, θα κινήσει τις διαδικασίες για να μάθει αν μπορεί να τον υπολογίζει για την πρώτη ή την δεύτερη ομάδα του "Δικεφάλου".

Θέλει πίσω τον Σαββίδη

Το γεγονός πως ο Κυριάκος Σαββίδης δεν μπορεί να παίξει στον ΟΦΗ (όπου δόθηκε δανεικός) μετά την άρνηση της ΕΠΟ να χορηγήσει δελτία στην ομάδα της Κρήτης για τους 9 παίκτες που απέκτησε τον Γενάρη, κάνει τον ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με το θέμα του νεαρού. Επειδή στον "Δικέφαλο" κάνουν λόγο για νομική ασάφεια για το αν ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη ή στη δεύτερη ομάδα των "ασπρόμαυρων", η ΠΑΕ την Δευτέρα θα καταθέσει ερώτημα γι' αυτό το ζήτημα για να πάρει την απόφαση η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.

Κατέθεσε στον ανακριτή ο Αγγελίδης

Ο ειδικός ανακριτής, Γιώργος Ανδρεάδης που ερευνά το ενδεχόμενο ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάλεσε για κατάθεση τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη. Αυτός κατέθεσε για περίπου 1,5 ώρα και σχετικά με το ζήτημα δεν προκύπτουν λεπτομέρειες από την πλευρά του "Δικεφάλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK