Θέλει Πουλίδο ο Αρης

Τον 33χρονο Ισπανό αμυντικό, Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Αρης. Απέφυγε την ωραιοποίηση της κατάστασης ο Κατσαβάκης: "Τα περισσότερα παιδιά δεν είναι έτοιμα". Τι είπε για τα μεταγραφικά.

Θέλει Πουλίδο ο Αρης

Τη μία από τις τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών εξετάζει ο Αρης. Αυτός είναι ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης μετά από διετή θητεία.

Ο 33χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ και έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Ράγιο Βαγεκάνο, Χετάφε, Αλμερία και Σαραγόσα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους "κίτρινους" και αν ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι τότε θα πει το "ναι".

Στους Αρκάδες ο Πουλίδο είχε συμβόλαιο περίπου 350.000 ευρώ για δύο χρόνια, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να κατεβάσουν κατά πολύ τις απαιτήσεις του για συμβόλαιο ενός έτους.

Στο μεταξύ, μετά από πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι η αποστολή του Αρη έφτασε στο Πράτο Αλο Στέλβιο της Ιταλίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο, παρά την κούραση των ποδοσφαιριστών, οι προπονήσεις ξεκινούν άμεσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK