Θεοδωρίδης: "Για δέκα γκολ η Ριέκα"!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα με την Ριέκα και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούσαν να είχαν πετύχει μέχρι και δέκα τέρματα!

Θεοδωρίδης: "Για δέκα γκολ η Ριέκα"!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ο Ολυμπιακός ήταν άριστος, ήταν για δέκα γκολ. Έπρεπε να είναι 5-0 στο α' μέρος. Ήταν ξεφτίλα αυτό που έκαναν οι παίκτες της Ριέκα να πέφτουν κάτω συνέχεια. Είναι τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, εμείς θα προκριθούμε. Όλο το βάρος πέφτει σε αυτούς. Έχω ένα παράπονο γιατί ο κόσμος δεν γέμισε το Καραϊσκάκη. Θέλω να το γεμίζει γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλή μπάλα. Να σας πω και κάτι για το πρωτάθλημα που αρχίζει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Ολυμπιακός ήταν άριστος, ήταν για δέκα γκολ. Έπρεπε να είναι 5-0 στο α' μέρος. Ήταν ξεφτίλα αυτό που έκαναν οι παίκτες της Ριέκα να πέφτουν κάτω συνέχεια. Είναι τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, εμείς θα προκριθούμε. Όλο το βάρος πέφτει σε αυτούς. Έχω ένα παράπονο γιατί ο κόσμος δεν γέμισε το Καραϊσκάκη. Θέλω να το γεμίζει γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλή μπάλα. Να σας πω και κάτι για το πρωτάθλημα που αρχίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK