Θεοδωρίδης: "Να παίζουν και οι νέοι παίκτες που έχει πάρει ο πρόεδρος"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έπλεξε το εγκώμιο της Ξάνθης στην οποία ευχήθηκε να παίξει στο Champions League ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στο "Καραϊσκάκης".

Θεοδωρίδης: "Να παίζουν και οι νέοι παίκτες που έχει πάρει ο πρόεδρος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 2-0 της Ξάνθης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 17η αγωνιστική της Super League και αύξησε σε 11 βαθμούς τη διαφορά από τους 2ους της βαθμολογίας Ακρίτες όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον εμποδίσει τον Σάββα Θεοδωρίδη να διατυπώσει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Κομίνη στην αναμέτρηση.

Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών στάθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο στο δεύτερο μέρος (σ.σ. πανω στον Μανθάτη) ενώ άφησε και μία αιχμή για τα νέα αποκτήματα της ομάδας που δεν χρησιμοποιούνται μέχρι στιγμής από τον προπονητή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ NOVA:

"Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα των δύο πρωτοπόρων. Η Ξάνθη είναι έξοχη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά και είχε και ελλείψεις. Στάθηκε πολύ καλά και φαίνεται πως ο κύριος Λουτσέσκου κάνει πολύ καλή δουλειά.

Και πίσω από αυτόν ο κύριος Πανόπουλος. Τους εύχομαι επιτυχίες στο Πρωτάθλημα και στο χέρι τους είναι να παίξουν και στο Champions League. Είναι σοβαρή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν πολύ καλός σήμερα, είχαμε ελλείψεις και πρέπει να παίζουν και οι νέοι παίκτες που έχει πάρει ο πρόεδρος, είναι πολύ καλοί παίκτες.

Σιγά σιγά θα ανέβουμε, είναι περίεργος ο μήνας, έχουμε έξι εξόδους. Ο Ολυμπιακός θα φτιάξει με τις προσθήκες των νέων παικτών, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα δέσει πολύ καλά η ομάδα.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Μήπως έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και τα πέναλτι δίνονται σε άλλες φάσεις και όχι σε μία σαν τη σημερινή; Δηλαδή σαν του Παναθηναϊκού τη φάση στο προηγούμενο παιχνίδι και απαγορεύεται στου Ολυμπιακού;

Να δούμε τους κανονισμούς μήπως έχουν αλλάξει γιατί δεν υπάρχει πιο καραμπινάτη περίπτωση από αυτή σήμερα, υπάρχει επαφή, τελείωσε είναι πέναλτι.

Θέλω η επιτροπή διαιτησίας να μας στείλει κάνα έντυπο για να μας πει για τα πέναλτι. Πότε είναι στον Ολυμπιακό πέναλτι, τα 'χουμε χάσει. Έχει λυσσάξει ο κόσμος, πέντε πέναλτι κερδίζουν οι άλλοι, με τον Ολυμπιακό ανύπαρκτο και από τον κύριο Σιδηρόπουλο και εμείς ένα.

Πέντε εναντίον μας τα δύο δεν υπάρχουν. Δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία και πάλι θα κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ομάδα μεγάλο πρόεδρο, μεγάλους φιλάθλους το μισό πληθυσμό της Ελλάδας και δεν θα ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός: Νικάει αλλά δε χορταίνει
Η διαφορά Ολυμπιακού-Ξάνθης ήταν οι... Σεμπά και Μανθάτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK