Την Δευτέρα επικυρώνεται η βαθμολογία

Η Super League με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ΔΣ, με κεντρικό θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Contra.gr για την φιέστα του Ολυμπιακού. Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League grafeia EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) το Contra.gr σας ενημέρωσε πως οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αναβολή της φιέστας του Ολυμπιακού την ερχόμενη Κυριακή (7/5), αφού το Δ.Σ. της Super League που ήταν να γίνει την Παρασκευή, μεταφέρθηκε για την Δευτέρα.

H διοργανώτρια Αρχή με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως στις 8/5, πέραν της ψηφοφορίας για την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1 έως 5 ( χρειάζεται πλειοψηφία για να περάσει η οποιαδήποτε απόφαση, οπότε θα αναμετρηθούν... δυνάμεις), θα συζητηθεί και το θέμα της χορηγίας από τις εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη "DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD» – «ΣΟΥΡΩΤΗ AE» – «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ AE".

Μία υπόθεση όπου το Contra.gr σας είχε επίσης ενημερώσει πως είναι στον... αέρα, αφού δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία και η λίγκα αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΠ

Τώρα όσον αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας, αξίζει να αναφέρουμε πως με βάση τα άρθρα που έχει κληθεί ο Ολυμπιακός από τις πειθαρχικές Αρχές, δεν υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα και αν το Δ.Σ. ψηφίσει την επικύρωση ( για τις θέσεις 1-5 πάντα), τότε η πρώτη θέση και τα πλέι οφ μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά.

Τώρα πότε αναμένεται να ξεκινήσει η μίνι διοργάνωση των πλέι οφ; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, λογικά, θα έχουμε σέντρα την Κυριακή 14/5 και αυτό εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά στο ΔΣ της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

"Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 08/05/2017 στις 14:00θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Μερική Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος θέσεων 1–5 (άρθρο 20 παρ.3 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων), ορισμός χρόνου έναρξης, κλήρωση και ορισμός των Αγώνων Κατάταξης 2016-17.

2. Ορισμός χρόνου έναρξης νέου Πρωταθλήματος 2017-18.

3. Εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. για την επιλογή ηλικιακής κατηγορίας & συμμετοχή στο UEFA Youth League.

4. Σύμβαση Χορηγίας με τις εταιρείες «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD» – «ΣΟΥΡΩΤΗ AE» – «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ AE».

5. NOVA – Συζήτηση και λήψη απόφασης για τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού.

6. Επιλογή τόπου (γηπέδου) και χρόνου τελέσεως Τελικού FINAL FOUR Κ17.

7. Διάφορα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK