Τι ισχύει για προπονητή στον Ολυμπιακό

Oλες οι πιθανές λύσεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τι συμβαίνει με τον Νικοπολίδη, ποια ονόματα ακούγονται για το διάστημα μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν.

Τι ισχύει για προπονητή στον Ολυμπιακό

Πέρα από κάθε αμφιβολία, η Δευτέρα θα βρει με νέο προπονητή τον Ολυμπιακό. Για τον Μπέσνικ Χάσι και την απόλυσή του απομένει μόνο η ανακοίνωση, αφού μετά τη 1 και ο ίδιος ο Κοσοβάρος προπονητής ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης των Πρωταθλητών να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οι μεταμεσονύκτιες πληροφορίες συμπίπτουν επ' ακριβώς και μ' αυτές του Ευαγγελίου.

Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα τόσο βραχυπρόθεσμα (παιχνίδι με Γιουβέντους) όσο και μακροπρόθεσμα (μέχρι το τέλος της σεζόν).

Αν βρεθεί άκρη με την ΕΠΟ, τότε είναι πολύ πιθανό στον πάγκο στο ματς της Τετάρτης να καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομοσπονδία μέχρι το τέλος του μήνα (εθνική ελπίδων).

Η μόνιμη λύση που αναζητείται για το υπόλοιπο της σεζόν αφορά δύο ονόματα. Τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την κινέζικη ομάδα που εργαζόταν και τον παλιό γνώριμο Μίτσελ Γκονθάλεθ του οποίου οι σχέσεις με τη Μάλαγα δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Η τελική απόφαση δεν αποκλείεται να παρθεί στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK