Τι ξεκαθάρισε στους παίκτες του ο Χιμένεθ

Μετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ "ντόπαρε" τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ τους ξεκαθάρισε ότι τους υπολογίζει όλους και τους θέλει έτοιμους ανά πάσα στιγμή.

Τι ξεκαθάρισε στους παίκτες του ο Χιμένεθ
EUROKINISSI

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνωσε ψυχολογικά τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν επαναπαύεται.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (24/2) ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης ντόπαρε τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας και τους ξεκαθάρισε ότι τους υπολογίζει όλους:

"Θέλω να ξέρετε ότι όλοι είστε χρήσιμοι για την ομάδα και φυσικά σας υπολογίζω όλους. Αυτό που απαιτείται να κάνετε εσείς είναι να είστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή χρειαστεί, προκειμένου να έχετε να δώσετε το 100% όταν έρθει η ώρα για να μπείτε.

Σε αυτή τη φάση έχουμε μια σειρά από συνεχόμενα και δυνατά ματς που θα έχουν τη δυσκολία τους, όμως τώρα έχουμε τον αγώνα με τη Λάρισα την Κυριακή και αυτό που προέχει είναι να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να αξιοποιήσουμε την προσπάθεια της περασμένης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα ματς, η νίκη που κάναμε με τον Ολυμπιακό θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία", ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK