Τι παίζει με Λόπες για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Στην ΑΕΚ "πονοκεφαλιάζουν" με την υπόθεση του Έλντερ Λόπες, καθώς ο φορμαρισμένος αριστερός οπισθοφύλακας συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έστω κι αν η μαγνητική του ήταν "καθαρή".

Τι παίζει με Λόπες για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Η μαγνητική του Έλντερ Λόπες που έγινε την Τρίτη (19/9) ήταν καθαρή, ωστόσο παραμένει θολό αν ο Πορτογάλος θα καταφέρει να παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής (24/9) με τον Ολυμπιακό.

Στις εξετάσεις που έκανε ο 28χρονος δεν φάνηκε κάποιο πρόβλημα, αλλά στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν ρίχνοντας τον Λόπες στη... φωτιά αν συνεχίσει να νιώθει ενοχλήσεις.

Το ζητούμενο που θα κρίνει αν ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για να παίξει είναι το πότε θα κάνει κανονική προπόνηση χωρίς να παραπονεθεί ότι νιώθει ενοχλήσεις. Οι κοιλιακοί είναι "μυστήριο" πράγμα στους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού πρόκειται για... ύπουλο σημείο που μπορεί να βγάλει ζημιά από το πουθενά.

Εκτιμήσεις δεν γίνονται από πλευράς ΑΕΚ, καθώς προέχει η υγεία ενός πολύ σημαντικού παίκτη που η ομάδα δεν τον χρειάζεται για ένα ματς, αλλά για ολόκληρο τον αγωνιστικό "μαραθώνιο" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK