Τιμά τη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας ο Παναθηναϊκός

Εκδήλωση προς τιμήν του Φέρεντς Πούσκας διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο την Κυριακή (11/10), παρουσία μελών της ουγγρικής ομοσπονδίας, του ιδρύματος Πούσκας και παλαιμάχων του "τριφυλλιού".

Τιμά τη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας ο Παναθηναϊκός

Εκπρόσωποι της ουγγρικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μέλη του ιδρύματος " Φέρεντς Πούσκας" αλλά και στελέχη της οικογένειας του Παναθηναϊκού θα αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του "καλπάζοντα συνταγματάρχη" την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Οι Ούγγροι ήρθαν σε επικοινωνία με τα στελέχη του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφθούν το γήπεδο της Λεωφόρου προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι στο σημείο που βρίσκεται η προτομή του Πούσκας, επί τη ευκαιρία της παρουσίας τους στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες λόγω της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016. Ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε άμεσα το αίτημά τους.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. στη Λεωφόρο. Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο πρώτος αντιπρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου ενώ το παρών θα δώσει και το προεδρείο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK