Τιμωρία... τέλος για Σιμόες και Βράνιες!

Κανονικά θα παίξουν στους "Ζωσιμάδες" την Κυριακή (27/8) οι Αντρές Σιμόες και Ογκνιέν Βράνιες οι οποίοι δεν είναι πλέον τιμωρημένοι και βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H AEK έτρεξε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και πατώντας σε μία νέα διάταξη του πειθαρχικού κώδικα κατάφερε να... ξετιμωρήσει τους Αντρες Σιμόες και Ογκνιέν Βράνιες.

Σύμφωνα με τη νέα διάταξη οι ποινές από κίτρινες κάρτες δεν μεταφέρονται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο νέος αυτός κανονισμός είχε αναρτηθεί στο σάιτ της ΕΠΟ το Σάββατο και δεν υπήρχε χρόνος ώστε να γίνουν οι σχετικές διευκρινίσεις.

Οι δύο παίκτες δεν έπαιξαν με τον Παναιτωλικό γιατί ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν ρίσκαρε χωρίς να πάρει την επιβεβαίωση από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, παίρνοντάς την το απόγευμα της Τετάρτης (23/8) έγινε γνωστό ότι οι δύο παίκτες μπορούν πλέον να παίξουν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει να είναι τιμωρημένος, αφού σύμφωνα με το πλαίσιο η τιμωρία του αφορά κόκκινη κάρτα και όχι πολλαπλές παρατηρήσεις, κίτρινες κάρτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK