Το δέκα το καλό για τον Ηρακλή

Μετά από εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ο Ηρακλής νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανήμερα της γιορτής του Σάββα Παντελίδη, και έκανε σεφτέ πλησιάζοντας την προτελευταία Βέροια!

Το δέκα το καλό για τον Ηρακλή

Ο... διασωληνωμένος Ηρακλής εξακολουθεί να έχει σφυγμό. Δεν είναι μονάχα το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο όσο η ανατροπή που κατάφερε ο "Γηραιός" μετά το γκολ του Κοζορώνη στο 6' και το εκρηκτικό κλίμα στην κερκίδα που προκάλεσε μέχρι και τραυματισμό δημοσιογράφου.

Οι "κυανόλευκοι" έκαναν δώρο στον εορτάζοντα Σάββα Παντελίδη μια νίκη που ο Ηρακλής είχε μεγάλη ανάγκη. Για να πάρει κυρίως κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια της σεζόν. Τον βοήθησε πολύ το γεγονός πως μετά την προσωρινή διακοπή του αγώνα βρήκε ασυντόνιστη την άμυνα του ΠΑΣ και ισοφάρισε με το εξαιρετικό τελείωμα του Περόνε στο 14'.

Αν το ματς έμενε στο 1-1, δεν θα ήταν άδικο, αφού μετά το πρώτο τέταρτο οι δυο ομάδες πήγαιναν με... σβηστές μηχανές και νεκρά. Απείλησαν από δυο φορές εκατέρωθεν στο 5λεπτο (55'-60') έμειναν όμως εκεί. Μέχρι την αντεπίθεση του 88', όταν ο Περόνε άνοιξε στον Λεοζίνιο και αυτός έφτιαξε το... μισό γκολ για τον Αγγελόπουλο. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και οι δυο (από τις τρεις) αλλαγές του Παντελίδη έκαναν τη διαφορά στον αγώνα, αφού ο Μιχαήλ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι (85' Λουκίνας), Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Κούρος (70' Αγγελόπουλος), Πασάς (70' Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Περόνε

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας (62' Μπουκουβάλας), Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος, Ζάιρο (71' Μαμπουλού), Κόντε (76' Ακόστα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επεισόδια και τραυματισμός δημοσιογράφου στο Ηρακλής-ΠΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK