Το μήνυμα του Ουάρντα που... ξεσήκωσε τους ΠΑΟΚτσήδες ενόψει ΑΕΚ

Ο Αμρ Ουάρντα δεν πέρασε και λίγα αυτή την εβδομάδα με την επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Ο Αιγύπτιος, πάντως, δεν το βάζει κάτω και δεν βλέπει την ώρα για το ματς με την ΑΕΚ. Τον αποθεώνουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
warda EUROKINISSI

Ένα ποστάρισμα του Αμρ Ουάρντα στο Facebook ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τους φίλους του... ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Αιγύπτιος σταρ του Περιστερίου είχε μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην Καισαριανή.

Το γεγονός σόκαρε τον 24χρονο, ωστόσο δεν τον... λύγισε. Μέσω Facebook, ο Ουάρντα έδειξε με ποστάρισμα του ότι δεν μπορεί να περιμένει το μεγάλο ματς της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ, γράφοντας: " Δεν μπορώ να περιμένω... "

Το σχόλιο, επίσης, συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία με εκείνον στην προπόνηση, παράλληλα ακολούθησαν και πολλά σχόλια φίλων του ΠΑΟΚ που του ζητούσαν να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ, κόβοντας της έτσι... φόρα από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK