Το νέο tattoo ο Βράνιες το "χτύπησε" στην κουζίνα του σπιτιού του!

Ο tattoo artist του Ογκνιέν Βράνιες ήρθε στην πατρίδα μας, διασκέδασε στα νου-που της Αθήνας και με την ευκαιρία "χτύπησε" μια νέα "ζωγραφιά" στον στόπερ της ΑΕΚ. Γιατί τα tattoo του Βόσνιου δεν είναι απλή υπόθεση και σε ποιον συμπαίκτη του από την Ένωση σύστησε στον καλλιτέχνη συμπατριώτη του.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ογκνιέν Βράνιες "ανέβασε" στα social media ένα Instastory που τον δείχνει να του "χτυπούν" ένα νέο τατουάζ στο δεξί χέρι.

Τα "έργα τέχνης" στο σώμα του Βόσνιου στόπερ έχουν ουκ ολίγες φορές γίνει θέμα στην πατρίδα του, καθώς δεν είναι απλές δημιουργίες, αλλά κρύβουν μηνύματα για τη ζωή και κυρίως για την πολιτική και την ιστορία του τόπου του. Γι' αυτό άλλωστε ο δυναμικός στόπερ έχει μπει στο στόχαστρο των φανατικών της εθνικής, λόγω τατουάζ του που έχουν χαρακτηριστεί φιλοσερβικά.

Μέχρι και σημαία της Σερβικής Δημοκρατίας είχε στο μπράτσο του. Προτού το καλύψει επειδή στη Βοσνία, το 2015 όλα αυτά, είχαν κυκλοφορήσει φέιγ βολάν με το πρόσωπό του χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο.

Τις περιπέτειες αυτές ο Βράνιες δεν τις πέρασε μόνος, αλλά παρέα με τον tattoo artist που επιμελείται τα έργα στο κορμί του. Ένα... Γιώργο Μαυρίδη της Βοσνίας.

Πρόκειται για τον γνωστό καλλιτέχνη Ιγκόρ Πέσιτς, τον οποίο ο αμυντικός της ΑΕΚ έχει στα όπα - όπα, αν αναλογιστεί κανείς όταν τον έφερε από τη γενέτειρά τους Μπάνια Λούκα στην Ελλάδα. Στο Instastory που "ανέβασε" ο 28χρονος, εύκολα μπορεί να δει κανείς ότι η δουλειά δεν γίνεται σε κάποιο στούντιο, αλλά πρόχειρα πάνω σε χαρτιά καθαρισμού.

Ο Πέσιτς έχει έρθει στην πατρίδα μας κι με την ευκαιρία αυτή ανανέωσε τις δημιουργίες του στο χέρι του φίλου και πελάτη του.

Στην παρέα τους και ο Μάρκο Λιβάγια, που εκτός από κολλητός του Βράνιες, είναι και λάτρης των τατουάζ, έχοντας γεμίσει κι αυτός το σώμα του.

Λέτε λοιπόν πέρα από τα "Go Kart", στα οποία ο "Όγκι" πήγε τον Πέσιτς να του έφερε και για νέο πελάτη τον Κροάτη επιθετικό; Στη φωτογραφία βέβαια δείχνουν ότι περνούν φοβερά.

Το νέο tattoo ο Βράνιες το "χτύπησε" στην κουζίνα του σπιτιού του!
Το νέο tattoo ο Βράνιες το "χτύπησε" στην κουζίνα του σπιτιού του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK