Το όνομα του Ντουμίτρου στο τραπέζι

Η περίπτωση του 24χρονου επιθετικού της Βέροιας συζητιέται μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Τι προβληματίζει και πότε τον παρακολούθησαν δια ζώσης αγωνιζόμενο.

Το όνομα του Ντουμίτρου στο τραπέζι
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ παρατηρείται κινητικότητα στο μεταγραφικό μέτωπο. Μία από τις περιπτώσεις που απασχόλησε τους ιθύνοντες του Δικεφάλου είναι του 24χρονου επιθετικού της Βέροιας, Νικολάο Ντουμίτρου, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού από την Νάπολι. Το όνομα του είναι ένα από την εγχώρια αγορά που συζητούνται στην Τούμπα και μάλιστα προχθές με εντολή της ΠΑΕ άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε στην Βέροια για να τον δει από κοντά στο ματς με τον Πανθρακικό. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε κάποια απόφαση και η υπόθεση του Ντουμίτρου είναι απ' αυτές που θα τεθούν υπόψη του νέου τεχνικού διευθυντή.

Τι δεν αρέσει

Το σκάουτινγκ στον Ντουμίτρου θα συνεχιστεί, ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής υπάρχει ένα αγωνιστικό στοιχείο που συνοδεύει τον επιθετικό της Βέροιας και το οποίο προβληματίζει τους υπευθύνους του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι οι πολλές μεταπτώσεις που έχει στην απόδοσή του, αφού υπάρχουν ματς που τα πήγε εξαιρετικά, αλλά και άλλα που ήταν "εξαφανισμένος".

Το who is who του Ντουμίτρου

Ο Νικολάο Ντουμίτρου ξεκίνησε την καριέρα του από την Έμπολι. Ανηκε στο ρόστερ της από το 2008-2010, διάστημα κατά το οποίο έγραψε μόλις δύο συμμετοχές. Το 2010, σε ηλικία 19 ετών, μεταγράφηκε στη Νάπολι, με την οποία έως τώρα μετράει εννιά παρουσίες. Από τους "παρτενοπέι" έπαιξε ως δανεικός στην Εμπολι (25 συμμετοχές, 4 γκολ), στην Τερνάνα (15 συμμετοχές, 1 γκολ), στην Τσιταντέλα (18 συμμετοχές, 1 γκολ), στην Ρετζίνα (13 συμμετοχές, 2 γκολ) και στην Βέροια (26 συμμετοχές, 6 γκολ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK