Το παίρνει απόφαση: Κοντά στο φινάλε ο Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει σταθμίσει τα δεδομένα και η απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Οι λόγοι που τον ωθούν να εγκαταλείψει τη δράση.

Το παίρνει απόφαση: Κοντά στο φινάλε ο Σαλπιγγίδης
INTIME SPORTS

Πλέον ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά το βελούδινο διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος δεν είναι η έλλειψη επιλογών, αφού προτάσεις υπάρχουν. Σε καμία εξ αυτών όμως δεν βρίσκει το κίνητρο να θέσει νέους προσωπικούς στόχους.

Την πόρτα του "Σάλπι" έχουν χτυπήσει τόσο ο Απόλλων Λεμεσού όσο και την Ομόνοια. Η πρώτη πρόταση είναι αυτή που τον έχει απασχολήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, κυρίως γιατί έχει μάθει για τις πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης στη Λεμεσό και την καλή δουλειά που γίνεται.

Δεν πρόκειται παρόλα αυτά για μία προοπτική που μπορεί να τον δελεάσει, αφού στη συγκεκριμένη συγκυρία μετράει πολύ για τον Έλληνα επιθετικό ο παράγοντας οικογένεια. Χρονικά περιθώρια υπάρχουν μέχρι τα απόγευμα της Δευτέρας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μυαλό του Σαλπιγγίδη βρίσκεται περισσότερο το "όχι", κάτι που αυτόματα τον φέρνει πολύ κοντά στην οριστική απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αν δεν έρθει, ως εκ τούτου, κάποια νέα πρόταση που θ' ανατρέψει τα δεδομένα, το φινάλε μοιάζει πολύ κοντά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK