Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης!

Οι καλές σχέσεις του προέδρου με κορυφαία γραφεία μάνατζερ, οι "αστοχίες" του Μοντέστο και η προεργασία του Κοβάσεβιτς για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Πιθανότατα εξελίξεις από... βδομάδα!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
marinakis EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει μπει πλέον σε μία διαδικασία να κάνει παιχνίδι υπομονής. Δεν μπορεί πλέον να κάνει και διαφορετικά, από τη στιγμή που “ναυάγησε” η περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ. Σε αυτή την υπόθεση παρατηρήθηκαν ορισμένες “αστοχίες” από πλευράς Φρανσουά Μοντέστο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει πλέον με σιγουριά για το ποια θα είναι η μοίρα του Κορσικανού...

Έχουμε φτάσει στις 24 Μαϊου και ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει προπονητή. Εξακολουθεί να κοιτάζει την ισπανική αγορά, αλλά ένας – ένας οι υποψήφιοι στόχοι βρίσκουν ομάδες. Ο Κίκε Σετιέν που έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας έχει πάρει στα χέρια του πρόταση 1,5εκ. ευρώ από την Μπέτις και την σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Ο δε Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο έχει υποχρεώσεις το Σάββατο (27/5) με την Αλαβές και για το μέλλον του θα μιλήσει από την επόμενη εβδομάδα. Ήδη όμως τον γλυκοκοιτάζει η Θέλτα και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στηνPrimera Division.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει άκρες στην Ισπανία και έχει κάνει μία προεργασία και με άλλους προπονητές από την Ιβηρική. Ποιος ξέρει; Μπορεί να ξαναμπούν στο κάδρο και τεχνικοί από την Πορτογαλία ή από την Γαλλία (χωρίς την εμπλοκή Μοντέστο όμως)! Όλα είναι πιθανά σε αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε...

Το δεδομένο όμως είναι ένα: Πλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που θα ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αυτός που θα ασχοληθεί προσωπικά για την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον κόκκινο πάγκο.

Ο Μαρινάκης έχει πάρει στα χέρια του από τους συνεργάτες του τις περιπτώσεις των προπονητών που εξέταζαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Κι αν όλα πάνε καλά, τότε ο Ολυμπιακός το αργότερο μέχρι την παραπάνω Τετάρτη (31/5) θα ανακοινώσει προπονητή από το εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή οι Λουτσέσκου και Λεμονής περιμένουν τις κινήσεις των “ερυθρολεύκων”. Εκτιμούν και οι δύο ότι έχουν τις πιθανότητές τους να κάτσουν στον πάγκο των Πειραιωτών, άσχετα αν από την ΠΑΕ διέρρεε εδώ και πολύ καιρό ότι π.χ. ο Λεμονής δεν θα οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά τουChampions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK