Το πλάνο του Ουζουνίδη για τον Μολίνς, πότε θα κάνει ντεμπούτο

Πως προετοιμάζει το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού τον Γκιγέρμο Μολίνς, πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα και ποιο είναι το σχέδιο για τον μήνα των ντέρμπι και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Το Contra.gr αναλύει.

Το πλάνο του Ουζουνίδη για τον Μολίνς, πότε θα κάνει ντεμπούτο

Ο Γκιγέρμο Μολίνς, το τελευταίο «χειμερινό» μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, συμπληρώνει πλέον δύο εβδομάδες προπονήσεων με το υπόλοιπο γκρουπ των «πράσινων» και πλέον μετράει… αντίστροφα για την πλήρη ενσωμάτωσή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο διεθνής Σουηδός (γεννημένος στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης) ανεβάζει «στροφές», προκειμένου να καλύψει το έδαφος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής ετοιμότητας. Κι εκτός απ’ την προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας, κάνει και έξτρα προγραμματάκια με τον γυμναστή των «πράσινων» Νίκο Γιάγκου, για να βελτιώσει την «έκρηξή» του και τις αντοχές του. Την ίδια ώρα, αρχίζει πλέον «μαθαίνει» την ομάδα και τους συμπαίκτες του μέσα απ’ τα προπονητικά διπλά, ενσωματώνεται στην καθημερινότητά της και (προ)ετοιμάζεται για να μπει σε φουλ δράση.

Δεδομένου ότι ο 28χρονος επιθετικός έρχεται από πολύμηνη αποχή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης (που γενικά είναι πολύ ευχαριστημένος απ’ τη διάθεση που δείχνει ο Σουηδός στις προπονήσεις) δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να τον «πιέσει» και σκοπεύει να τον αφήσει εκτός και από το σαββατιάτικο (25/2) ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Το πλάνο άλλωστε, που έχει ετοιμάσει για τον Μολίνς το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, οριοθετεί την πρώτη παρουσία του στον ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (1/3), με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου αναμένεται να πάρει εκεί τα πρώτα 30-35 λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή.

Ούτως να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και μέσα απ’ τα επόμενα ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια (4/3 εντός) και τον Ηρακλή (11/3 εκτός) να αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητάς του, εν όψει του μήνα των ντέρμπι (σερί με Ολυμπιακό εντός, ΑΕΚ εκτός, Πανιώνιο εντός και ΠΑΟΚ εκτός, από 19/3 έως 9/4). Και βεβαίως να είναι ετοιμοπόλεμος και μια έξτρα επιθετική επιλογή, για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, όπου είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του ακόμη έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όποια κι αν είναι η «εξέλιξη» στους τρεις άλλους προημιτελικούς…

News 24/7

24MEDIA NETWORK