Τον αποχαιρέτησε σαν φίλο: "ξεχνάμε τις παρεξηγήσεις"

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ήταν... συναινετική, στο πνεύμα της διαπραγμάτευσης από τη στιγμή που έφυγε από τη μέση ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Κουβέντα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αποζημίωση που έλαβε για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν. Στην ανακοίνωσή τους οι "πράσινοι", αφού εστίασαν στο μεγάλο οικονομικό όφελος του Σουηδοού, αρκέστηκαν να σημειώσουν πως οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν και τον κάλεσαν να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

" Δυστυχώς ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκό γιατί έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βήμα που επέλεξε να κάνει και τον περιμένουμε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στο Σύλλογό μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK