Τον "τελειώνουν" και τον Χίλιεμαρκ

Η συνολική συμπεριφορά και η στάση αδιαφορίας του Σουηδού μέσου τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου. Ειλημμένη η απόφαση χωρισμού. Ποια είναι τα δεδομένα γύρω απ' τον Χουλτ και τις προχωρημένες συζητήσεις του ατζέντη του με την Άντερλεχτ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χίλιεμαρκ Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Οι "εκκαθαρίσεις" στο "πράσινο" ρόστερ που άρχισαν απ' τα τέλη της περασμένης εβδομάδας με τον Γιώργο Κουτρουμπή και προχωρούν με τον Νούνο Ρέις, θα έχουν -όπως όλα δείχνουν- συνέχεια, καθώς ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ οδεύει προς την έξοδο!

Ο Σουηδός μέσος είναι -αναμφισβήτητα- ένας από τους πλέον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός, ωστόσο απ' την άλλη, εδώ κι αρκετές εβδομάδες δείχνει να είναι "αλλού". Εμφανίζει μάλιστα πολύ έντονα σημάδια... αδιαφορίας στην καθημερινότητά του, τα οποία κάθε άλλο παρά άρεσαν στο τεχνικό τιμ του "τριφυλλιού" και παρά τις συζητήσεις που έχουν γίνει μαζί του, η συνολική συμπεριφορά του διεθνούς 25χρονου μέσου εδώ κι εβδομάδες δεν είναι και η πλέον ενδεδειγμένη, ενώ και αγωνιστικά δεν δείχνει διάθεση για να πλησιάσει τα στάνταρ του.

Όλο αυτό πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί, πόσο μάλλον απ' τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μπαίνει πια σε διαδικασία αναδιαμόρφωσης του ρόστερ του και στη δημιουργία μίας ομάδας "ειδικών συνθηκών", με ποδοσφαιριστές απ' τους οποίους υπάρχει απαίτηση να δίνουν το 101% μέσα στο γήπεδο.

Για τον Σουηδό μέσο υπήρχε προβληματισμός και πολλές σκέψεις για το μέλλον του εδώ και καιρό. Το ματς στην Ξάνθη ήταν απλά το τελευταίο... πετραδάκι σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά και τη συνολική στάση του. Διότι ναι μεν "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται" στο ποδόσφαιρο, όπως οι δύο μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά απ' την άλλη στον Παναθηναϊκό βλέπουν πως δεν έχουν περιθώρια για να διατηρούν στην πρώτη γραμμή, ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται απόλυτα νωχελικοί και αδιάφοροι. Ούτε βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά (όπως στην πρώτη ευκαιρία που έκανε το γύρισμα μισό... γκολ ο Δώνης προς τον Σουηδό), αλλά πηγαίνουν χαλαρά στις φάσεις, με αποτέλεσμα αυτό να έχει αντίκτυπο και στην προσπάθεια που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι, κοστίζοντας στην ίδια την ομάδα.

Η απόφαση για τον Σουηδό, θεωρείται πλέον ειλημμένη και είναι πολύ πιθανό, ακόμη κι εντός της εβδομάδας ν' αρχίσουν συζητήσεις με την Τζένοα για τη διακοπή του δανεισμού του τον Ιανουάριο.

ΤΟΣΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΧΟΥΛΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Σε ό,τι αφορά τώρα έναν άλλο Σουηδό του Παναθηναϊκού, τον Νίκλας Χουλτ, αναμένονται λίαν συντόμως εξελίξεις γύρω απ' την πώλησή του. Όπως αποκαλύπτει το σημερινό "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", ο μάνατζερ του 28χρονου μπακ, Μάρτιν Νταλίν, είναι σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ, για να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο στον πελάτη του κι ακολούθως να κατατεθεί επίσημη πρόταση προς τον Παναθηναϊκό, η οποία δεν θα ξεπερνάει τις 700-800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ' το περιβάλλον του Χουλτ, μολονότι ο παίκτης έχει δικαίωμα να κάνει προσφυγή, έπειτα απ' τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, έχει ζητήσει απ' τον ατζέντη του να μην κινηθεί δικαστικά, αλλά να γίνει μία προσπάθεια να πωληθεί (έστω και με λιγότερα χρήματα απ' τον αγοραστική του αξία), για να έχει ένα, μικρό, οικονομικό όφελος ο Παναθηναϊκός. Μένει να φανεί όλο αυτό και στην... πράξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK