Τόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ από τους Γερμανούς για Τσίμιροτ

Δέκα ημέρες πριν από το φινάλε των μεταγραφών και ο Γκόικο Τσίμιροτ περνά εκ νέου τα... τεστ γερμανικών ομάδων. Διαβάστε το μίνιμουμ ποσό που ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον αφήσει.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Δέκα ημέρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και ο Γκόικο Τσίμιροτ περνά εκ νέου τα... τεστ Γερμανικών ομάδων, που ψάχνουν τις τελευταίες τους κινήσεις. Για τον Βόσνιο μέσο του Δικεφάλου, που δεν έχει βγει από τη λίστα των παικτών που “αν φέρουν καλή πρόταση φεύγουν” φαίνεται πως γίνεται η τελευταία προσπάθεια από την πλευρά του παίκτη για το άλμα στην Μπουντεσλίγκα.

Οι "ασπρόμαυροι", από την πλευρά τους, βάζουν ως κατώτερη τιμή πώλησης τα 2.500.000 ευρώ συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης ενώ έχουν κάνει κι αρκετή προεργασία ώστε αν ο Τσίμιροτ κινηθεί προς την πόρτα της εξόδου, και δράσουν άμεσα και να φέρουν παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Η περσινή σεζόν τελείωσε με τις δυο πλευρές (ΠΑΟΚ και Τσίμιροτ) να έχουν αποφασίσει πως το τέλος του καλοκαιριού θα τους βρει χώρια, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελε ο παίκτης (αλλά και ο ΠΑΟΚ) καθώς ενδιαφέρον υπήρξε, αλλά ποτέ δεν πλησίασε στα οικονομικά δεδομένα που είχαν τεθεί από κοινού και από τις δυο πλευρές, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις του στυλ “έφερα πρόταση, γιατί δεν με αφήνετε να φύγω”, καθώς εξ' αρχής ο Τσίμιροτ γνώριζε τα “θέλω” του Δικεφάλου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας αναθερμάνθηκε, γεγονός που έχει κινητοποιήσει και τον ΠΑΟΚ, που έχει βγει στην αγορά για ένα “6-8άρι”. Όλα αυτά, σε ένα φινάλε μεταγραφικής περιόδου που αναμένεται “ζεστό” για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε περιμένει στην Θεσσαλονίκη τον Ομάρ Ελ Καντουρί, θέλει έναν κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ράζβαν Λουτσέσκου, θα πρέπει να κινηθεί και για επιθετικό μετά την παραχώρηση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK