Τους έβγαλε όλους ψεύτες ο Βράνιες!

Κατηγορηματική διάψευση μέσω instagram από τον Ογκνιέν Βράνιες σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σε βοσνιακό Μέσο, σημειώνοντας ότι έχει πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας και την σκέφτεται μάλιστα πολύ σοβαρά.

Τους έβγαλε όλους ψεύτες ο Βράνιες!

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς της Πέμπτης με την Μπριζ είναι ο Βράνιες που αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, επιβεβαιώνοντας το φερόμενο ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας και τη διάθεσή του να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Βόσνιο έγραψε στο instagram: " Δεν έχω μιλήσει σε κανένα ΜΜΕ, επομένως όλες οι δηλώσεις μου είναι ψεύτικες. Είμαι σε επαφή με τον ατζέντη μου και γνωρίζω τι συμβαίνει γύρω μου. Για την ώρα, σημαντικό είναι να επικεντρωθώ στο ματς της Πέμπτης."

Σύμφωνα με το "blic.rs" ο Βράνιες φέρεται να είπε: " Γνωρίζω για πρόταση της Κρίσταλ Πάλας. Δεν ξέρω όμως, κάποια παραπάνω πληροφορία γιατί γίνονται διαπραγματεύσεις. Θα ήταν υπέροχο να αγωνιστώ στην Αγγλία, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Εάν υπάρξει κάτι νεότερο, σίγουρα θα έχω ενημέρωση από τη διοίκηση της ομάδας."

Τους έβγαλε όλους ψεύτες ο Βράνιες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK