Tραγικός θάνατος οπαδού του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά

Φίλος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε από τη Χαλκιδική στη Λιβαδειά για να δει την ομάδα του στην πρεμιέρα της Super League και έχασε τη ζωή του σε έναν νερόμυλο.

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της φετινής Super League για τον ΠΑΟΚ, η ασπρόμαυρη οικογένεια πενθεί για τον αδόκητο χαμό ενός οπαδού της.

Είχε ταξιδέψει από την Χαλκιδική (τόπος καταγωγής του) στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσει διά ζώσης το παιχνίδι του "Δικεφάλου του Βορρά" απέναντι στον Λεβαδειακό και ενώ βρισκόταν μαζί με την παρέα του στο κέντρο της πόλης, βρήκε το θάνατο σε έναν νερόμυλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στις Πηγές Κρύας της Λιβαδειάς, με τον άτυχο οπαδό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εγκλωβίζεται κάτω από έναν νερόμυλο που ήταν εκτός λειτουργίας και να χάνει τη ζωή του από τραύμα στο κεφάλι.

Από την πλευρά του ο επίσημος ΠΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον άτυχο οπαδό μία ώρα περίπου πριν την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

"Καλό ταξίδι Χρήστο…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK