Τρεις αγωνιστικές στον Τζεμπούρ

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ραφίκ Τζεμπούρ με τρεις αγωνιστικές για την επίθεση στον Μάρκο Βελλίδη.

Τρεις αγωνιστικές στον Τζεμπούρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέλος η σεζόν για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή για γροθιές στον Μάρκο Βελλίδη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Αλγερινός επιθετικός αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στον αντίπαλό του και υποστήριξε κατά την απολογία ότι απλά πήγε να χωρίσει τους παίκτες που συνεπλάκησαν.

Παρ' όλα αυτά, το βίντεο του περιστατικού βάσει του οποίου κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελία ήταν διαφωτιστικό και οδήγησε στην τιμωρία του 32χρονου ποδοσφαιριστή με τρεις αγωνιστικές και 200 ευρώ πρόστιμο.

Αυτό σημαίνει πως η χρονιά για τον Τζεμπούρ έλαβε τέλος και δε θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ΑΕΚ στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος και στα ματς που απομένουν με ΠΑΟΚ (στο ΟΑΚΑ) και Πανιώνιο (στη Νέα Σμύρνη).

Η απόφαση

"DJEBBOUR RAFIK (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 15543/23-5-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 27ης-5-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 09:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ. (παράβαση των άρθρων 15 παρ. 8 β του ΚΑΠ, 10 παρ. 1 περ. γ΄, 34 παρ. 2α του Π.Κ. της ΕΠΟ)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απολογήθηκε ο Τζεμπούρ για το επεισόδιο με Βελλίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK