Τσάβες: "Να ξεπεράσω τον Μπεργκ"!

O "κομαντάντε" του Παναθηναΐκου, Αντρέ Τσάβες έφτασε στην Ελλάδα στις 17:10 την Τετάρτη (16/8) με λίγες αποσκευές και χωρίς καθόλου χρόνο για ξεκούραση από το μεγάλο ταξί Αργεντινή - Ελλάδα. Ο πρώην επιθετικός της Μπόκα έφυγε... σφαίρα από το αεροδρόμιο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
chavez EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι του Αντρέ Τσάβες με το... καλημέρα της άφιξης του Αργεντινού στην Ελλάδα ξεκίνησαν να τρέχουν... μαραθώνιο με απόλυτο σκοπό να πετύχουν ο παίκτης να προλάβει να δηλωθεί στη λίστα για τα ματς της νέας του ομάδας με την Μπιλμπάο.

Ο “κομαντάτε” φωτογραφήθηκε με φίλους του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο και αμέσως έφυγε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Όσον αφορά τον μάνατζερ του και τον Ντε Μπαρτόλο αμφότεροι πήγαν στα γραφεία του ΠΑΟ για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, περιμένοντας παράλληλα το διεθνές μεταγραφικό πιστοποιητικό να έρθει για να προλάβει ο ποδοσφαιριστής να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ουζουνίδη για τα ματς με την Μπιλμπάο.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Τσάβες σημείωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Αυτό που σημαίνει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη είναι αυτό που με έκανε να προσπαθήσω να έρθω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Έχεις μιλήσει με κάποιον από τους συμπατριώτες σου που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό;

"Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, έχω μάθει κάποια πράγματα για την ομάδα. Ξέρω τι έχει κάνει η ομάδα στην προετοιμασία, ότι παίζει αύριο ένα σημαντικό ματς με την Μπιλμπάο".

Για το αν προορίζεται να αντικαταστήσει τον Μπεργκ σημείωσε:

"Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να πλησιάσω στα επίπεδα απόδοσης του Μπεργκ, που πέτυχε τόσα πολλά γκολ. Δεν θέλω να υποσχεθώ πόσα γκολ θα βάλω, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μακάρι να τον φτάσω και να τον ξεπεράσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μου έστειλαν πολλά μηνύματα αγάπης και θέλω να τους δικαιώσω".

Για το παρατσούκλι των φίλων του Παναθηναϊκού, το "comandante" με το οποίο ήδη τον αποκαλούν;

"Το είχα και στη Μπόκα και αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού δέχεται να με αποκαλεί έτσι, δεν έχω πρόβλημα".

Πότε να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου;

έλω να περάσω τώρα τα ιατρικά και να τεθώ το συντομότερο στη διάθεση του προπονητή για να βοηθήσω. Να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα διαδικαστικά για να είμαι έτοιμος να παίξω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK